Εξαιρετική εμφάνιση για Λιγνό-Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στην Ισπανία

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 13:04

Εξαιρετική εμφάνιση για Λιγνό-Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στην Ισπανία

 «Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου Ισπανία 2023»

Στις 21-24 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στην πόλη Ποντεβεντρα της Ισπανίας. Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 11η θέση με χρόνο 01:03.03 στην κατηγορία PTVI, ανάμεσα στα 16 καλύτερα πληρώματα στον κόσμο, χάνοντας στις λεπτομέρειες την παρουσία τους στην τελική δεκάδα.

Στόχος των αθλητών αλλά και του Συλλόγου, είναι η Παρολυμπιάδα στο Παρίσι το 2024, όπου θα έχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες για να συγκεντρώσουν βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμέτοχή τους.

Ο πρόεδρος κος. Σκιαδόπουλος Γιάννης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές του Συλλόγου μας, αλλά και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Παρατριάθλου κο. Μαυρόπουλο Άρη, για την επιτυχία τους και την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                 Παγανοπούλου Ιουλία

ΙΣΠΑΝΙΑ 2023




00 inkefalonia general ad 300X250