Σε αυτή τη σειρά κανείς δεν «Χ»άνει (νέα ισοπαλία στον 2ο τελικό και ΑΟΚΙ – ΑΕΚ 2-2)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 00:32

Σε αυτή τη σειρά κανείς δεν «Χ»άνει (νέα ισοπαλία στον 2ο τελικό και ΑΟΚΙ – ΑΕΚ 2-2)

Γνωρίζαμε πως η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΟΚΙ θα ήταν αμφίρροπη, ωστόσο φαίνεται και με το παραπάνω πως κανείς δεν θέλει να... χάσει. Πλέον μετά το 2ο τελικό και την νέα ισοπαλία τούτη τη φορά με 2-2, η ομάδες πάνε σε 3ο τελικό που θα αναδείξει το νέο πρωταθλητή της κατηγορίας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Τα σενάρια Φυσικά, αν και το επόμενο παιχνίδι έρθει ισόπαλο με 1-1 τότε και μόνο τότε οι δύο ομάδες θα πάνε σε τέταρτο τελικό. Σε όλα τα υπόλοιπα σκορ το πρωτάθλημα θα κριθεί την επόμενη Κυριακή. Ποια είναι τα σενάρια; Όποια από τις δύο ομάδες νικήσει στέφεται αυτόματα πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα πάμε στις ισοπαλίες που ενδεχομένως μπορεί να έρθουν. Με ισοπαλία 0-0 το «σηκώνει» η ΑΕΚ Με ισοπαλία 1-1 πάμε σε 4ο τελικό Με ισοπαλία από 2-2 και πάνω (3-3, 4-4 κ.λ.π.) πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΑΟΚΙ.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι δύο ομάδες εκτός από τα γκολ προσέφεραν και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αργοστολίου για να το παρακολουθήσουν.

Ο ΑΟΚΙ κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και να πάρει κεφάλι στο σκορ δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα όταν έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μπαζάρογλου, ο Βουκελάτος πλασάρει για το 1-0.

Στο 31' η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά στην απάντηση, ωστόσο ο Λούλουδας πιάνει από δεξιά μέσα από την περιοχή διαγώνιο σουτ, ωστόσο η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αγκούσι.

Στο 33' ο ΑΟΚΙ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του. Ο Μίμης Πολλάτος τρέχει όλη την δεξιά πλευρά κερδίζει και τις κόντρες και σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Αννινος αποκρούει ωστόσο δεν συγκρατεί την μπάλα, ο επερχόμενος Βουκελάτος σουτάρει αλλά και πάλι ο Αννινος λέει «Όχι». Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' ο διαιτητής Βουτσινάς θα σφυρίξει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Αλεξανδράτου έπειτα από ενέργεια του Χασάι. Το πέναλτι εκτελεί ψύχραιμα ο Μοσχονάς για το 1-1.

Στο 61' ο ΑΟΚΙ παίρνει και πάλι το προβάδισμα όταν έπειτα από έξυπνη πάσα του Χαλιώτη από το ύψος της σέντρας, ο Κόμητας θα δει τον Αννινο να επιχειρεί έξοδο και από μακριά (έξω από την περιοχή) θα τον νικήσει για το 2-1.

Η ΑΕΚ βέβαια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 67' ο Κρούτη βρίσκει εξαιρετικά τον Πολλάκη μέσα στην περιοχή και ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ από διαγώνια θέση εκτελεί τον Αγκούσι για το 2-2 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο 75' σουτ του Κρούτη μέσα στην περιοχή θα μπλοκάρει ο Αγκούσι, ενώ στο 77' έπειτα από κόρνερ του Αντωνόπουλου η ΑΕΚ φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Χασάι θα σταματήσει πάνω στον Αγκούσι ενώ και το σουτ του Λούλουδα θα κοντράρει πάνω στους αμυντικούς του ΑΟΚΙ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βουτσινάς, με βοηθούς τους Ματιάτο και Βασιλόπουλο.

ΑΟΚΙ (Τόγιας): Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Πολλάτος Δ., Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κόμητας, Πολλάτος Αλ. (70' Μοντεσάντος), Μπαζάρογλου, Σπανός Ε., Βουκελάτος, Χαλιώτης.
ΑΕΚ( Παπαδάτος): Άννινος, Ψάλτης (83' Περιβολάρης), Κουμαριώτης Π.., Χασάι, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Κρούτη, Κοσμάτος, Μοσχονάς, Εμιλιάνο (46' Κούκλης).




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ