Αυτογκόλ, ντου και διακοπή στο ΑΕΚ-Πανθρακικός!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 22:20

Αυτογκόλ, ντου και διακοπή στο ΑΕΚ-Πανθρακικός!

Όσο το ρολόι πλησίαζε στο 90 η ένταση αυξανόταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και ουσιαστικά το κακό άρχισε σε μια εκτέλεση κόρνερ των παικτών της ΑΕΚ. Μερίδα οπαδών μπήκαν ως το κόρνερ και υποχρέωσαν τον διαιτητή να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, όμως, το αυτογκόλ της ΑΕΚ (από τον Μπουγαίδη) προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και σκηνές ροκ! Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν καν να πανηγυρίσουν το 0-1, αφού σχεδόν αμέσως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της Ένωσης. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αποχώρησαν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια οι οπαδοί άρχισαν να αλωνίζουν στον τερέν, κατευθύνθηκαν στα επίσημα και πήραν μέρος σε συμπλοκές με τους αστυνομικούς. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το ΟΑΚΑ, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική λόγω της ρίψης δακρυγόνων.

Έντονες συζητήσεις ακολούθησαν για περίπου μια ώρα προκειμένου το παιχνίδι να ξεκινήσει και πάλι και να αποφευχθεί η βαριά τιμωρία της Ένωσης. Ωστόσο στις 21.40 αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα!

Στην αποχώρηση των των παικτών προς τη φυσούνα σημειώθηκαν και τραυματισμοί παικτών τόσο του Πανθρακικού, όσο και της ΑΕΚ. Ο Λουσέρο έχει θλαστικό τραύμα στα πλευρά...

Πηγή

 http://www.sport24.gr

 

 

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250