Αλντο Αλίαι: «Έτσι πέτυχα το γκολ»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 11:22

Αλντο Αλίαι: «Έτσι πέτυχα το γκολ»

Τελικά αν έχεις τύχη διάβαινε και φαίνεται πως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Διλινάτων είχε μπόλικη από δαύτη.

Ο Άλντο Αλίαι, βρισκόταν στην σκιά του βασικού τερματοφύλακα Λευτέρη Καλαφάτη, ωστόσο η μοίρα τον έφερε βασικό (λόγω τιμωρίας του Καλαφάτη) στο πιο κρίσιμο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας του, στον τρίτο τελικό κόντρα στο ΑΟΚΙ. Και όχι μόνο έπαιξε, όχι μόνο έπιασε πέναλτι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο (44’) και ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0, αλλά και …σκόραρε στο 95’ το γκολ που έδωσε στα Διλινάτα τη νίκη και μαζί και το πρωτάθλημα. Απίστευτο;

Μάλλον ναι, αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις του σούπερ ήρωα της αναμέτρησης : «Ούτε εγώ δεν το πίστευα αυτό που έγινε. Εχουν γίνει όλα πολύ γρήγορα. Δεν έχω συνέλθει ακόμα από αυτό που έγινε» δηλώνει στα πρώτα του λόγια και συνεχίζει όσον αφορά για το πώς προωθήθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης: «Άκουσα την κερκίδα να φωνάζει και να λέει πήγαινε στην περιοχή. Έτσι έγινε και πήγα».

Το σίγουρο είναι πως αυτή η στιγμή θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη ζωή του και όπως ο ίδιος λέει: «Είναι η καλύτερη στιγμή στην έως τώρα πορεία μου στο ποδόσφαιρο. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή όσα χρόχια και αν περάσουν».


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250