Στον τελικό ο ΑΟΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 20:46

Στον τελικό ο ΑΟΚΙ

Ο ΑΟΚΙ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ, μετά την ισοπαλία που απέσπασε στις Κεραμειές με 1-1 κόντρα στην Εικοσιμία στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Ουσιαστικά, η ομάδα του Αργοστολίου είχε κάνει το μεγάλο βήμα για το «τσεκάρισμα» του εισιτηρίου στο πρώτο παιχνίδι της σειράς όταν και είχε κερδίσει με 2-0 στις Κεραμειές. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες, λοιπόν εξασφάλισαν την πρόκριση στον ΑΟΚΙ που θα συναντήσει στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος την ΑΕΚ, η οποία ως πρώτη και με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων με τον τέταρτο, πέρασε στον τελικό χωρίς αγώνα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Την σημερινή βέβαια προσπάθεια της γηπεδούχου Εικοσιμίας, η οποία για να περνούσε ήθελε νίκη με 3-0 δυσκόλεψε αφάνταστα και η συνεχής βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχε δημιουργήσει «λίμνες» σε πολλά σημεία του γηπέδου.

Όπως καταλάβατε, το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, χωρίς μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Ο ΑΟΚΙ, έμεινε και με 10 παίκτες, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη τον Μπαζάρογλου, ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει γρήγορα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του πριν ο διαιτητής Βουτσινάς σφυρίξει για την εκτέλεσή του. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, με μοναδική μεγάλη φάση στο 10' όταν ένα πλασέ σε τετ-α-τετ του Βουκελάτου, πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καραϊσκου.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΚΙ κατάφερε να κρατήσει μακριά τους κινδύνους από την εστία του Αγκούσι και ουσιαστικά να μην κινδυνέψει την πρόκρισή του. Στο 90' μετά από σέντρα του Γερασιμάτου και πολύ όμορφη καρφωτή κεφαλιά του Στεφανάτου, η Εικοσιμία μπήκε μπροστά στο σκορ με 1-0.

Ωστόσο λίγες στιγμές αργότερα και συγκεκριμένα στο 92' ο Μοντεσάντος που είχε μπει ως αλλαγή κέρδισε τις κόντρες με τους αμυντικούς της Εικοσιμίας και μπήκε στην περιοχή όπου πλάσαρε τον Καραϊσκο για το 1-1.

ΕΙΚΟΣΙΜΙA (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης (46' Γ. Μινέτος), Κουλάκης, Μινέτος Χρ., Αποστολάτος (65' Κορσιάνος Π.) , Γερασιμάτος, Βολτέρας, Αντωνάτος (90' Τσιγαρίδας), Στεφανάτος, Ντουκάι, Κονόμης.
ΑΟΚΙ (Γ. Τόγιας): Αγκούσι, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Κλειτογιάννης, Πολλάκης Δημ., Χαλιώτης, Σπανός Βας., Μπαζάρογλου, Πολλάτος Αλ. (67' Μοντεσάντος), Βουκελάτος (90' Ζαμπαύτης), Κόμητας (46' Τανουσάι).

Γ. Λυκούδης: «Η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι»

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Γιάννης Λυκούδης, ο οποίος τόνισε πως η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες της ομάδας του για την προσπάθεια που έκαναν.

DSC 0173 copy

Παρακάτω φωτογραφίες




00 inkefalonia general ad 300X250