Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πέρασε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση ο Παγκεφαλληνιακός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 09:39

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πέρασε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση ο Παγκεφαλληνιακός

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της χθεσινής κλήρωσης που έγινε στην Ε.Π.Ο. από τη Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος, η Κυπελλούχος ομάδα της Ένωσής μας Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ευνοήθηκε από την κλήρωση και περνάει άνευ αγώνος στην επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στις 17.04.2013 και ώρα 16.30' στο Αργοστόλι, σύμφωνα με το αρχικά καταρτισθέν πρόγραμμα, με αντίπαλο το νικητή που θα προέλθει από την αναμέτρηση των Κυπελλούχων ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ.

Επισημαίνουμε ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων οι Ενώσεις ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΛΕΣΒΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ, και ΡΕΘΥΜΝΟΥ καθώς και οι Ενώσεις ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, δεν δήλωσαν συμμετοχή στη Β΄ Φάση του θεσμού, και ως εκ τούτου η Κυπελλούχος της Ένωσής μας, μαζί με τις Κυπελλούχους των ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, συμπεριλήφθηκαν στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου, από τον οποίο προέκυψε η προαναφερόμενη κλήρωση.

Θέλουμε σαν Ένωση να ευχηθούμε στον ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟ, που είναι πια η μόνη Κυπελλούχος Ομάδα από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, να εκπροσωπήσει με το καλύτερο τρόπο το Επτανησιακό Ποδόσφαιρο και είμαστε στο πλάι του για να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μπορούμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, αφού και εμείς σαν Ένωση αντιμετωπίζουμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, επειδή από το 2000 και μέχρι σήμερα, έχουμε στερηθεί κάθε οικονομικής βοήθειας και εξαρτόμαστε απολύτως από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.