Στους μεγάλους τα Φωκάτα! Νίκη ανόδου στην Α’ κατηγορία επί της Ανωγής με 1-0 (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 17:36

Στους μεγάλους τα Φωκάτα! Νίκη ανόδου στην Α’ κατηγορία επί της Ανωγής με 1-0 (photos + video)

Τα Φωκάτα ανήκουν πλέον στους μεγάλους του Κεφαλλονίτικου Ποδοσφαίρου και μπορούν να πανηγυρίζουν, μια σπουδαία όσο και δίκαιη άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΚΙ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Νικώντας με 1-0 την Ανωγή στο Αργοστόλι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στην σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ της Β' ΕΣΠΚΙ, εξασφάλισαν το «εισιτηρίο» για τον μεγάλο τελικό που θα βγάλει και τον πρωταθλητή της κατηγορίας και ταυτόχρονα πήραν το «πάσο» για τον προβιβασμό στους μεγάλους! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Όλα αυτά για μία ομάδα που δομήθηκε σωστά από τον πρόεδρο Νίκο Φωκά, δουλεύτηκε σωστά από τον προπονητή Μιχάλη Αθηναίο και ουσιαστικά κατάφερε από την αρχή της χρονιάς μέχρι το τέλος της να φτιάξει μια εικόνα ενός σωματείου που είναι ικανό για μεγάλα πράγματα.

Στο σημερινό παιχνίδι, έφτανε ένα γκολ του Σαρλάνη στο 59', ο οποίος έπειτα από κόρνερ του Γαλιατσάτου, με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον τερματοφύλακα της Ανωγής για να γράψει το 0-1 που έμελε να είναι και το σκορ ανόδου των Φωκάτων στην μεγάλη κατηγορία.

Τα Φωκάτα μάλιστα είχαν την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να διευρύνουν το σκορ της νίκης, ωστόσο το σουτ του Κουρκουμέλη μέσα από την περιοχή έπειτα πάσα του Ψυχογιού, βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Ανωγής.

Πλέον τα Φωκάτα περιμένουν τον αντιπαλό τους στον τελικό της Β' κατηγορίας από τον νικητή του ζευγαριού Πρόννοι – Παπυργιακός.

ΑΝΩΓΗ: Θεοφιλάτος, Κουρούκλης, Μαλλιώρης, Γιακουμάτος, Μπρεδεμπές, Σούπας, Αντωνάτος (66' Γερολυμάτος), Αδηλίνης, Μπενάτος, Αναλυτής, Μοσχονάς.
ΦΩΚΑΤΑ: Ψαλιδάκης, Σέρρας Π. (77' Σέρρας ), Ντουκάι, Αντωνίου, Πολυδωράτος, Σαρλάνης, Κόμητας, Γαλιατσάτος, Κουρκουμέλης, Σταμένης (90' Ψυχογιός), Αλεξάτος ( 80' Ξαξίρης).

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή των Φωκάτων Μιχάλη Αθηναίου και του προέδρου Νίκου Φωκά για την άνοδο στην Α' κατηγορία

Δήλωση Μιχάλη Αθηναίου

https://www.youtube.com/watch?v=TpRv0sgf25Y

Δήλωση Νίκου Φωκά

https://www.youtube.com/watch?v=cqORc3fTlUE

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250