Κονταρίνης - Παλληξουριακός: "Ραντεβού με την ιστορία ο αγώνας της Κυριακής" - Τι είπε για τις ενστάσεις (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 00:26

Κονταρίνης - Παλληξουριακός: "Ραντεβού με την ιστορία ο αγώνας της Κυριακής" - Τι είπε για τις ενστάσεις (COSMOS 96,5)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τους δημοσιογράφους  Δημήτρη Αλοίζο και Σπυριδούλα Αναλυτή,  φιλοξενήθηκε ο παράγοντας του Παλληξουριακού Παναγιώτης Κονταρίνης, εν όψει του αγώνα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαίου και 17:00 στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.

«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, παίζουμε ένα παιχνίδι δίχως αύριο  κυριολεκτικά, η ομάδα μας γράφει ιστορία και ένα ολόκληρο νησί στο κομμάτι του ποδοσφαίρου θα αναδειχθεί και θα εκπροσωπηθούμε σε μια αναβαθμισμένη Γ΄ Εθνική. Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε την πρόκριση μας στην έδρα μας και αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος μας. Υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα μας αλλά και μια τεράστια ανυπομονησία για το παιχνίδι της Κυριακής. Ζούμε και αναπνέουμε κυριολεκτικά γι αυτό. Εμείς επιδιώκουμε μία νίκη το μίνιμουμ με ένα γκολ διαφορά και εννοείται ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό  που μπορούμε. Βάσει της προκήρυξης της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα αυτό , μας φτάνει μια απλή ισοβαθμία, γιατί έχουμε καλύτερη διαφορά τερμάτων  και μένει ο Πανηλειακός έξω».

Ο κ. Κονταρίνης αναφέρθηκε επίσης -στις ενστάσεις του μπαράζ για την Γ΄ Εθνική: «Το ποδόσφαιρο εμείς ως ομάδα το αντιμετωπίζουμε πέρα από τη λογική  του να μην παίζεται στο γήπεδο. Από κει και πέρα, υπάρχει η πρόσφατη ιστορία με τον Πανθυρεατικό, ο οποίος είχε τιμωρημένο παίχτη και εμείς τους ενημερώσαμε να μην παίξει για να μην τιμωρηθεί , γιατί θέλαμε να παίξουμε ξεκάθαρα στο γήπεδο.

Υπάρχουν νόμοι και κανόνες και πρέπει όλοι να εναρμονιζόμαστε μ αυτούς, όταν ξεφεύγουμε από αυτό το πλαίσιο, πάντα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη τιμωρία.

Εγώ δεν είμαι αθλητικός δικαστής, έχουμε μείνει έξω από όλα αυτά, η ομάδα μας  είναι καθ όλα νόμιμη και πολύ σχολαστική και σε αυτά τα εξίσου σημαντικά θέματα.

Έχει προκύψει ένα θέμα με τον Πανθουριακό και τον Πανηλειακό και εμείς ενημερωνόμαστε από τα site, δεν μας επηρεάζει εμάς, εμείς έχουμε λοκάρει στο παιχνίδι της Κυριακής , το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε.

Από κει και πέρα δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το θέμα των δύο ομάδων. Υπάρχουν γεγονότα τα οποία είναι αδιαμφισβήτητα, από κει και πέρα περιμένουμε. Υπάρχει το πρωτοφανές ότι ενώ υπάρχει μία ένσταση, συνεχίζεται η αγωνιστική, δεν έχει βγεί απόφαση η οποία και θα επηρεάσει και την τελική κατάταξη των ομάδων. Εμείς είμαστε η μόνη ομάδα που δεν μας αφορά αυτό, έμμεσα, γιατί έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Εάν κερδίσουμε, δεν μας αφορά τι θα γίνει με την οποιαδήποτε ένσταση. Παρ όλα αυτά, θεωρώ ότι καλό θα ήταν , παρ όλο που ξέρω ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο πάνω σ αυτό και η αγωνιστική να μην γίνει, από ηθικής πλευράς. Πάρθηκε απόφαση να γίνει από την διοργανώτρια αρχή  και εμείς είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Τώρα τι συνέχεια θα έχει αυτή η ιστορία, δεν ξέρουμε, γιατί έχουν ειπωθεί και βαριές κατηγορίες. Το παρακολουθούμε, θα έχει έκταση η ιστορία και είναι πολυποίκιλη και πολύπλευρη. Για άλλη μια φορά βλέπουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχουν τα αντανακλαστικά τέτοια θέματα να λύνονται εύκολα για να μην αιωρούνται εικασίες, να μην υπάρχουν δοσοληψίες και άλλοι πρωταγωνιστές εκτός από τους ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Μέσα σε δικαστικές αίθουσες θα κριθούν προκρίσεις ενδεχομένως. Δεν θα ήθελα να επικεντρωθεί ο κόσμος σ αυτό, το βασικό είναι τι θα κάνει την Κυριακή η ομάδα».

Στο αγώνα της Κυριακής: « Η ομάδα θα μπει να τα δώσει όλα, θέλουμε για την Κεφαλονιά μας πρωτίστως και για την προσπάθεια που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια ως Παλληξουριακός, να  βγούμε  απέναντι σε μια δυνατή και ποιοτική  ομάδα, την  Α.Π.Σ. Πάτραι και όπως είπε κάποιος συνεργάτης μου, αν δεν είναι δύσκολα, δεν είναι για τον Παλληξουριακό. Με νίκη είμαστε στην Γ ΄Εθνική εμείς και η Α.Π.Σ. Πάτραι ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη με τις ενστάσεις.

Αυτή την προσπάθεια την έχουν στηρίξει παιδιά από όλη την Κεφαλονιά , χορηγοί από όλη την Κεφαλονιά και τους ευχαριστώ δημόσια.  Εμείς ως ομάδα και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε  την Κυριακή να γίνει ο κόσμος ο 12ος παίχτης της ομάδας, να δώσει παλμό, ρυθμό, να χειροκροτήσει τους παίχτες για αυτή τη σπουδαία χρονιά που έχουν κάνει και την προσπάθεια στα μπαράζ.

Προερχόμαστε από μία νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα, κρατηθήκαμε, έχουμε κάνει όλη την Πελοπόννησο και έχει στραμμένα τα βλέμματα της στο Ληξούρι και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, είμαστε μια ομάδα ενός Νομού ισχυρού ποδοσφαιρικά που αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Όλοι έχουν μερίδιο σ αυτή την τεράστια επιτυχία  και όλοι βοήθησαν στο ότι έχουμε φτάσει σε κάτι πολύ σημαντικό.

Είναι ένα ραντεβού με την ιστορία, που πρέπει να μαστε εκεί , να ενθαρρύνουμε την ομάδα μας και να την χειροκροτήσουμε ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Περιμένουμε όλους την Κυριακή 5 το απόγευμα, να ζήσουμε όλοι μεγάλες στιγμές».

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.




00 inkefalonia general ad 300X250