Επιστολή Γρηγόρη Γραμματικόπουλου, για την ανακοίνωση Σ.Π.Π.Κ.Ι υπέρ Κατίδη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 12:37

Επιστολή Γρηγόρη Γραμματικόπουλου, για την ανακοίνωση Σ.Π.Π.Κ.Ι υπέρ Κατίδη

Γρηγόρης Γραμματικόπουλος -- Προπονητής Ποδοσφαίρου -- ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Σ.Π.Π.Κ.Ι Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε, με την στήριξη της πράξης του Ναζιστικού χαιρετισμού του ποδοσφαριστή Κατίδη, εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς Ιθάκης, θέλω να επισημάνω τα παρακάτω. -- Ο ΣΠΠΚΙ έχει αποβληθεί από την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας, για ανυπακοή και παράβαση του Καταστατικού της.

-- Οι δύο αυτοί που αυτοαποκαλούνται Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα είναι έκπτωτοι βάση του Καταστατικού της ΟΠΠΕ, άρα δεν

είναι προπονητές αφού δεν έχουν περάσει τις Σχολές Αναθεώρησης και Εξομοίωσης αντίστοιχα, των Διπλωμάτων τους, κάτι που σημαίνει ότι

απαγορεύεται να ασκούν το επάγγελμα του προπονητή ή να έχουν Ακαδημίες.

-- Ο Εισαγγελέας του νησιού θα είναι καλό να παρέμβει και να εξετάσει από πότε αυτοί οι δύο έχουν να κάνουν εκλογές στο ΣΠΠΚΙ

και με ποιο δικαίωμα αυτοί καλούν τους προπονητές σε Γεν. Συνέλευση

-- Όμως απορίας άξιο είναι ότι οι υπόλοιποι προπονητές του νησιού τι κάνουν ,γιατί δεν δραστηριοποιούνται και να διώξουν αυτούς τους

δύο παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και αποδίδοντας στο ΣΠΠΚΙ τη θέση που του αξίζει.

-- Η μη συμμετοχή στα κοινά δεν είναι ντροπή ,αντίθετα ντροπή είναι να χαρακτηρίζεται ο ΣΠΠΚΙ σαν Ναζιστικός από τις πράξεις κάποιων ανθρώπων

που δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν , καμία σχέση με το Σύνδεσμο.

-- Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να διώξουμε αυτούς τους δύο,αφού δεν έχουν και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε , που κηλίδωσαν την μικρή

αλλά Δημοκρατική ιστορία του Συνδέσμου του νησιού.

00 inkefalonia general ad 300X250