Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Γκολ και… φύγανε για τελικό! (ΑΟΚΙ – Πάγκε 0-1)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 20:33

Κύπελλο ΕΠΣΚΙ: Γκολ και…  φύγανε για τελικό! (ΑΟΚΙ – Πάγκε 0-1)

Γκολ και... φύγανε για τελικό. Ένα τελικό Κυπέλλου που έψαχνε εδώ και πολλά χρόνια ο Παγκεφαλληνιακός και το πέτυχε σήμερα το μεσημέρι με τη νίκη του με 1-0 επί του ΑΟΚΙ. Η ομάδα του Νίκου Βουτσινά, λοιπόν, κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Φαρακλάτων την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα και θα συναντήσει την Εικοσιμία που βρίσκεται εκεί από το περασμένο Σάββατο μετά τη νίκη της επί της ΑΕΚ με 3-2. Το «χρυσό» -έτσι όπως πήγε το παιχνίδι – γκολ πέτυχε για τον Πάγκε ο Τούρλας στο 69', ο οποίος έπειτα από κόρνερ από δεξιά του Γασπαρινάτου, σηκώθηκε πολύ ψηλά στο πρώτο δοκάρι και νικώντας τον Αγκούσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΚΙ και την ομάδα του στον μεγάλο τελικό.

Ο ΑΟΚΙ από εκεί και έπειτα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 83' είχε ευκαιρία με τον Ζαμπαύτη, του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Πάγκε.
Ο Πάγκε στο 85' έμεινε με 10 παίκτες όταν και αποβλήθηκε ο Ζαίμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν εμπόδισε τους τυπικά φιλοξενούμενους να κρατήσουν το 0-1 και να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

ΑΟΚΙ:(Γ. Τόγιας), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Τανουσάι (46' Βουκελάτος), Αλεξανδράτος, Φωκάς, Πολλάτος Δ., Πολλάτος Αλ. (67' Κανάκης), Μπαζάρογλου, Μοντεσάντος, Σπανός, Λαμπρόπουλος (71' Ζαμπαύτης Σ.).
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης Θ., Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος (80' Νουρεντίνι, 90' Βουκελάτος Γερ.), Αντωνίου, Βεκερίδης, Παπαθεοδωρόπουλος, Τούρλας, Αρμάντο, Πλατανίτης, Ζαίμη, Κατσιγιώργης (66' Μίσκα).

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον αγώνα

PAGKE1

 

PAGKE2

 

PAGKE3

 

PAGKE4

 

PAGKE5

 

PAGKE6

 

PAGKE7

 

PAGKE8

 

PAGKE9

 

PAGKE10

 

PAGKE11

 

PAGKE12

 

PAGKE13

 




00 inkefalonia general ad 300X250