Χρόνης Πολίτσης: «Δεν θα γυρίσουμε στην Κεφαλονιά χωρίς την κούπα – Στέλνουμε το μήνυμα ότι αν είναι κάποιος ΑμέΑ να μην σταματάει να προσπαθεί»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 10:12

Χρόνης Πολίτσης: «Δεν θα γυρίσουμε στην Κεφαλονιά χωρίς την κούπα – Στέλνουμε το μήνυμα ότι αν είναι κάποιος ΑμέΑ να μην σταματάει να προσπαθεί»

Στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι” με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο προπονητής του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς Χρόνης Πολίτσης.

Ο ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς, διεκδικεί αύριο Κυριακή το πρώτο του πρωτάθλημα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ο προπονητής του δίνει το στίγμα της μάχης: «Δεν θα γυρίσουμε στην Κεφαλονιά, χωρίς την κούπα» αναφέρει χαρακτηριστικά και εν συνεχεία μίλησε για την πρόοδο του αθλήματος στην Κεφαλονιά.

Παράλληλα κάλεσε μικρούς και μεγάλους στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου, να γνωρίσουν το άθλημα, ενώ ανέφερε για την νέα συνεργασία με το σωματείο της Λευκωσίας της Κύπρου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναπηρία, λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω ο πρώτος αθλητής που θα ανεβάσει την ομάδα να είναι ο Μάριος Χατζηκυριάκος. Ενας αθλητής με αναπηρία, θα είναι ο πρώτος αθλητής στην Ελλάδα στο πίνγκ – πονγκ που θα ανεβάσει μία ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα στην Β΄ Εθνική. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και δίνουμε και ένα μήνυμα ότι η αναπηρία μπορεί να βάλει τα γυαλιά σε κάποιους. Ως άτομο και εγώ με αναπηρία, θα ήθελα να πω σε όλους ότι αν είναι κάποιος ΑμέΑ να μην σταματάει να προσπαθεί».

Παρακάτω όσα ανέφερε:

{https://soundcloud.com/user-46829938/politsis-892-2022?si=fd1d77cb2d514838a71b759e16487136&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250