«Σφήνα» στους μεγάλους! Ο ΝΟΑ κέρδισε και τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να εκπλήσσει!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 16:00

«Σφήνα» στους μεγάλους! Ο ΝΟΑ κέρδισε και τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να εκπλήσσει!

Ο φετινός ΝΟΑ συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Η ομάδα του Αργοστολίου κέρδισε και τον ΠΑΟΚ με 6-5 σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς και ετοιμάζεται να μπει «σφήνα» στους μεγάλους του ελληνικού πόλο! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Και πραγματικά σήμερα το σκηνικό ήταν εξαιρετικό. Με τον κόσμο να έχει κάνει την δυναμική επανεμφάνισή του, να έχει γεμίσει το Κολυμβητήριο Αργοστολίου ασφυκτικά και να δίνει ώθηση για να φτάσει στην σπουδαία επικράτηση, που ουσιαστικά κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι σκληρές άμυνες είχαν την τιμητική τους. Ο ΝΟΑ είχε πάρει από την αρχή το προβάδισμα, αλλά δεν μπορούσε να ξεφύγει. Μάλιστα ισοφαρίστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ σε 5-5 στα 3 λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Ωστόσο η ομάδα του Αργοστολίου δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και γκολ του Σαλάχα έκανε το 6-5 που ήταν και το τελικό σκορ!

Κεχαγιάς: «Το Αργοστόλι η ευχάριστη έκπληξη»

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο κ. Σάκης Κεχαγιάς ο οποίος έκανε και την ακόλουθη δήλωση: «Το Αργοστόλι είχε μεγάλη θέληση για τη νίκη και είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό μία ομάδα της περιφέρειας να βγάζει τόσο καλή υγεία τόσο μέσα στο νερό, όσο και εκτός αυτού» .

Ανδρεάκος: «Ευτυχισμένος που ξαναείδα γεμάτο το κολυμβητήριο»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΝΟΑ Θοδωρής Ανδρεάκος τόνισε: «Αυτή η νίκη ήταν πραγματικά μεγάλη, αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Περιμένουμε μέχρι την επόμενη. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι ευτυχισμένος που ξαναείδα το κολυμβητήριο όπως πέρσι και ελπίζω να το ξαναδώ έτσι. Ο κόσμο πρέπει να είναι εδώ. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Ήταν εκπληκτικοί. Δεν θέλω να μας πιάνει μία τρέλα για την τετράδα. Πρέπει να είμαστε μετριόφρονες. Είμαστε μία καινούργια ομάδα στον πολιστικό χάρτη και να μην χαλαρώνουμε καθόλου σε οποιοδήποτε ζήτημα. Η ομάδα πάει καλά και πάει καλά και διοικητικά.

Κοσμάτος: «Κερδήθηκε η μάχη όχι ο πόλεμος»

Ο Μάκης Κοσμάτος, έζησε έντονα κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα. Μετά το τέλος του δήλωσε: «Σήμερα κερδήθηκε μια μάχη όχι όμως ο πόλεμος. Εχει πολύ δουλειά ακόμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλον αυτό τον κόσμο που ήρθε και τους ευχαριστώ για άλλη μία φορά. Ελπίζουμε να τους έχουμε και στη συνέχεια κοντά μας».

ΝΟΑ – ΠΑΟΚ 6-5
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-1, 2-2, 1-1
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Μαγουλάς, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ευ., Ντότσικας, Λιγνός.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Χατζησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Παππάς 1, Αργυρός, Κόλιανιν 1, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Κίσσας, Σολανάκης 2, Φοροτζίδης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Σταυρίδης
Αλυτάρχης: Θεόδωρος Μπλούδρος

Παρακάτω δείτε βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα και φωτογραφίες

https://www.youtube.com/watch?v=TWwEqKwnx8s




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250