Φινάλε πρώτης φάσης με Ίφιτο Πύργου για τον ΑΣΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 14:18

Φινάλε πρώτης φάσης με Ίφιτο Πύργου για τον ΑΣΚ

Το φινάλε της πρώτης φάσης θα βρει τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά να μονομαχεί με τον Ίφιτο Πύργου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου (12μ.) στο κλειστό «Γιώργος Βασιλακόπουλος». Η ομάδα μας, η οποία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η, «χτυπάει» και την πρώτη θέση σε αυτή τη φάση με ενδεχόμενη νίκη της στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Πάντως σε όποια και από τις τρεις θέσεις καταλήξει ο ΑΣΚ, δεν θα παίξει καμία σημασία στην κλήρωση της δεύτερης φάσης που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Πάτρα (θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 6 ομάδων).

Εκτός έδρας αγώνα έχουν και οι παμπαίδες του ΑΣΚ που θα ταξιδέψουν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στην Πάτρα και θα αντιμετωπίσουν στις 1.30 την Αχαγιά 82' στο κλειστό του Απόλλωνα.

Στις 9 Μαρτίου ο αποκριάτικος χορός του ΑΣΚ

Τέλος ο ΑΣΚ, ο ΝΟΚΙ και το Τάε Κβο Ντο θα συνδιοργανώσουν στις 9 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα τον αποκριάτικο χορό τους στην κεντρική αίθουσα της Ναυτικής Σχολής Αργοστολιού.

Ο ΑΣΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον διοικητή της ΑΕΝ κ. Διονύση Φωκά για την παραχώρηση της αίθουσας στους μικρούς μας φίλους.

ΘΑ υπάρχει πλούσιος μπουφές, μουσική και κλόουν ενώ θα κληρωθεί ως μεγάλο δώρο ένα XBOX 360.