Δήμος Αργοστολίου: Στην Τουριστική Επιτροπή το I LOVE KEFALONIA – Το σημείο τοποθέτησης που προκρίθηκε

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 21:52

Δήμος Αργοστολίου: Στην Τουριστική Επιτροπή το I LOVE KEFALONIA – Το σημείο τοποθέτησης που προκρίθηκε

Επανέρχεται σύντομα η επιγραφή I Love Kefalonia, που αγαπήθηκε απο τον κόσμο στο διάστημα που εμφανίστηκε στο Αργοστόλι και αποτέλεσε πόλο έλξης, για μικρούς και μεγάλους ντόπιους και τουρίστες για να φωτογραφηθούν με αυτήν.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής, συζητήθηκαν τα επικρατέστερα σημεία τοποθέτησης της επιγραφής.

Ακούστηκαν διάφορες προτάσεις, στο Μπαστούνι, στο Φανάρι, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, στην Πλατεία Ταχυδρομείου, στον Μύλο του Πετρία, όμως αυτή που προκρίθηκε είναι η θέση μεταξύ της γέφυρας Δεβοσέτου και των πρώτων καταστημάτων της αγοράς στην παραλία Αργοστολίου. Λίγα μέτρα δηλαδή αριστερά απο το σημείο που αρχικά είχε τοποθετηθεί.

Μάλιστα, οι περισσότεροι ομιλούντες τόνισαν πως το I LOVE KEFALONIA θα πρέπει να βρίσκεται σε σημείο με μεγάλη ροή κόσμου, αλλά και με το στοιχείο του νερού στο φόντο του.

Όπως τονίστηκε τόσο από τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής και αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Κουρκουμέλη, πλέον αναμένεται η απάντηση και η άδεια της Αρχαιολογίας, για το σημείο που επιλέχθηκε. Αν αυτή είναι αρνητική θα συνεδριάσει εκ νέου, ώστε να βρεθεί άλλο σημείο.

Γιώργος Χαλαβαζής