Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 09:15

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βαρσοβίας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Παρούσα είναι και φέτος η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση TT Tour, που πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η επιλογή της εν λόγω έκθεσης έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέγγισης μη παραδοσιακών αγορών για τα Ιόνια Νησιά. Η Πολωνία μάλιστα έχει εκφράσει ανοδικές τάσεις ως προς την επιλογή των Ιονίων για προορισμό διακοπών.

Το περίπτερο – κατά τη χθεσινή ημέρα των εγκαινίων – το επισκέφτηκαν, μεταξύ άλλων, ο επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βαρσοβία, Σταύρος Σπυριδάκης, ενώ από την κεντρική υπηρεσία του ΕΟΤ παραβρέθηκαν η κ. Αποστόλου Κλαίρη, η κ. Ισμήνη Βαλσαμάκη και από το Τμήμα Διαφήμισης ο κ. Ευάγγελος Λάμπρου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ΕΤΙΝ, σε συνεργασία με το Δ/ντή της ελληνικής Επιχείρησης «Πάρος», κ. Σπύρο Κουλούρη, πραγματοποίησε παρουσίαση των νησιών του Ιονίου στους ξένους διπλωμάτες της Βαρσοβίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησής τους. Η παρουσίαση περιελάμβανε, εκτός των άλλων, προβολή οπτικοακουστικού υλικού και διανομή διαφημιστικού υλικού των νησιών.

Παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιείται από συνεργείο της ΕΤΙΝ, διανομή φυλλαδίων στα κεντρικότερα σημεία της Πολωνικής πρωτεύουσας.

Πέραν της συγκεκριμένης έκθεσης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει, με δικό της περίπτερο, στις εκθέσεις της Αγίας Πετρούπολης, του Λονδίνου (WTM) και της Θεσσαλονίκης (PHILOXENIA).

thebest.gr




00 inkefalonia general ad 300X250