Απεργούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012 09:25

Απεργούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό

H επίθεση των εργοδοτών στην καρδιά της ζωής μας, και οι συλλογικές μας συμβάσεις, μας κάνει πιο αποφασισμένους να μπούμε πιο ενωμένα μπροστά. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας, όχι μόνο για να μην περάσει το σχέδιο των εργοδοτών για μισθούς πείνας αλλά για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει συνολικά! Και αυτό που μας αξίζει είναι τα πάντα!

Σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν το επόμενο διάστημα πιο αποφασιστικά τη μάχη για την οργάνωση τους στο σωματείο μας, για να γιγαντώσει το ταξικό κίνημα. Μπορούμε, να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο πολλοί και σε ποσότητα και σε ποιότητα, όταν βάλουμε στην άκρη τις αυταπάτες, όταν αναγνωρίζουμε την τρικλοποδιά που προσπαθούν να μας βάλουν ! Με συνθήματα μας «Τουρισμός για όλους τους εργάτες και όχι τα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες», θα στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση του νησιού μας το μήνυμα, ότι εμείς οι εργαζόμενοι θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη και καμία ανοχή στους εργοδότες, και το πολιτικό τους προσωπικό

!Προσπαθούν με τρομοκρατία να μας γονατίσουν, να μας διχάσουν, έχουμε την δύναμη να αντεπιτεθούμε, να μετατρέψουμε το θράσος τους σε φόβο ...Μην πιστέψεις στα κροκοδείλια δάκρυα τους, ότι δήθεν οι κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι υποβαθμίζουν τον τουρισμό, με δική τους ευθύνη γίνεται αυτό! Τούς απαντάμε ότι " όποιος σπέρνει άνεμους, θερίζει θύελλες" Και σαν πρώτη απάντηση απεργούμε Πανελλαδικά με αρχή τις 27 Ιούνη!

Εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε παρά μόνο τις αλυσίδες μας. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα σε όλους αυτούς που είτε φανερά, είτε με "τρικλοποδιές" για δήθεν φιλοευρωπαϊκές λύσεις μας έχουν φέρει σε σημείο απόγνωσης .Όλοι να δώσουμε το μήνυμα της ανυπακοής στις δυνάμεις της ουτοπίας και του Ευρωπαϊκού μονόδρομου !


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

ΤΟ Δ.Σ. του Σωματείου Τουρισμού και Επισιτισμού Κεφαλονιάς «Ο Άγιος Μηνάς»




00 inkefalonia general ad 300X250