Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Σύλλογο καταλυμάτων Λειβαθούς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 14:21

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Σύλλογο καταλυμάτων Λειβαθούς

Ο Σύλλογος Ιδιοκτήτων και επιχειρηματιών τουριστικών καταλυμάτων Λειβαθούς σας προσκαλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος στο νέο διαγωνισμό που πραγματοποιείται για 2η χρονιά. Εφέτος το θέμα είναι « καλλιτεχνική φωτογραφία από το κατάλυμά σας» . σας διευκρινίζουμε ότι δεν απαιτείται επαγγελματική φωτογραφία, αλλά απλά ερασιτεχνική. Ο σκοπός είναι να μας δείξετε ότι εσείς θεωρείτε ότι πιο «αξιοσημείωτο» στο δικό σας κατάλυμα, είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά, βάλτε όλη σας την τέχνη και την φαντασία έτσι ώστε να αναδείξετε το καλύτερο μέρος του.
Οι φωτογραφίες θα σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
και εν συνεχεία θα δημοσιεύουν στη σελίδα του συλλόγου στο facebook. Η βαθμολογία των φωτογραφιών θα γίνει 50% από το κοινό , δηλαδή ανάλογα με το πλήθος των "likes" και 50% από μια επιτροπή 3 κριτών, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν.
Στο τέλος θα γίνει η βράβευση σε ειδική εκδήλωση.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι από 15 Ιουνίου έως τέλος του μήνα αυτού.
Περιμένουμε τη συμμετοχές σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Από το Δ.Σ.




00 inkefalonia general ad 300X250