Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σ. Σπύρου τηλεοπτικό συνεργείο της RAI 3

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 20:09

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σ. Σπύρου τηλεοπτικό συνεργείο της RAI 3

Τον Περιφερειάρχη Ι.Ν. Σπυρίδωνα Σπύρου, επισκέφθηκε το πρωί τηλεοπτικό συνεργείο της Ιταλικής κρατικής τηλεόρασης RAI 3 και του τουριστικού προγράμματος Alle Falde del Kilimangiaro.Επικεφαλής του συνεργείου είναι ο παραγωγός Alessandro Di Nitto και επίσης στη συνάντηση ήταν η Elena Bonera.

 

Πρόκειται για την κορυφαία τηλεοπτική εκπομπή τουριστικού περιεχομένου με θεαματικότητα που ξεπερνά το 1.500.000 εκατομμύρια τηλεθεατές και μεταδίδεται κάθε Κυριακή απόγευμα.
Οι παραγωγοί της Ιταλικής εκπομπής θα παραμείνουν από 5 μέχρι 15 Ιουνίου στα Ιόνια νησιά, για να ληφθούν πλάνα για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ το οποίο θα αναφέρεται στην ιστορική κληρονομιά, τον πολιτισμό, την αρχιτεκτονική αλλά και τη φυσική ομορφιά των Ιόνιων Νησιών.
Ο χρόνος προβολής των ντοκιμαντέρ υπολογίζεται τον Φεβρουάριο 2013 και δεδομένου ότι το τελικό προϊόν είναι περιουσιακό στοιχείο της RΑΙ, προβλέπονται και επαναλήψεις μέσω ειδικών προγραμμάτων και από τα κανάλια της δορυφορικής Κρατικής Τηλεόρασης.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τη RAI 3 επιτεύχθηκε με τη συνδρομή του διευθυντή του ΕΟΤ στο Μιλάνο, Μιχάλη Τερζίμπαση, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης του Μιλάνου αλλά και της συμμετοχής της Π.Ι.Ν. στον Μαραθώνιο της ιταλικής πόλης.