Η Κεφαλονιά στο Συνέδριο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας & Φορέων Ναυτιλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 07:25

Η Κεφαλονιά στο Συνέδριο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας & Φορέων Ναυτιλίας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Συνέδριο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στις Συνεδριακές εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo.

Τις εργασίες του Συνεδρίου πλαισίωσαν προσωπικότητες και εξειδικευμένα Στελέχη από το χώρο του Τουρισμού Κρουαζιεροπλοίων, όπως οι κ.κ. Θ.Κόντες (Πρόεδρος  ΕΕΚΦΝ), Α.Καλούδης (Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. – ΕΕΚΦΝ), Π.Νάγος (Διευθυντής Πωλήσεων LHC),  Ι.Ευσταθίου (Α/Πρόεδρος ΕΕΚΦΝ), Α.Δρίτσα (Director, One  Day Cruises),  Α.Στελλιάτος (Πρόεδρος ΕΠΕΣΤ),  Καθ.Ι.Μουτζούρης (Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων), Σ.Χατζάκος (Γεν.Διευθυντής ΟΛΠ), Σ.Κατσικάδης (Πρόεδρος Ένωσης Μαρίνων Ελλάδος), Α.Γκόβας (Πρόεδρος Ελληνικά Υδατοδρόμια) και Θ.Γιαντσή (Π.Μ.,Εργαστήριο Λιμενικών Έργων ΕΜΠ).

Το Δήμο Κεφαλονιάς εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, ο οποίος ευχαριστώντας την Ένωση Εφοπλιστών για την τιμή να συμπεριληφθεί η Κεφαλονιά στις εργασίες του Συνεδρίου, παρουσίασε τους τρόπους προώθησης του Νησιού ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιεροπλοίων.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος της Hellenic Seaways κ.Γ.Στρίντζης,  ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γ.Τζωρτζάτος, οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες Κεφαλονιάς, κ.Ε.Ζαμπέλης, κ.Δ.Έρτσος και κ.Σ.Κατσούρης, ο Εφοπλιστής κ.Γ.Γιαννουλάτος, τα Στελέχη της CTM κ.Κρίση Παλάση και κ.Πάνος Σωτηρίου και πολλοί άλλοι.




00 inkefalonia general ad 300X250