Μεγάλη αύξηση στην κίνηση Ζακύνθου – Πεσάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 13:23

Μεγάλη αύξηση στην κίνηση Ζακύνθου – Πεσάδας

Θετικό ήταν το πρόσημο στην κίνηση που παρουσίασε μέχρι σήμερα και η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών προς την Πεσσάδα της Κεφαλλονιάς. Το πλοίο “Βάσος Κ”, που εκτελεί καθημερινά δύο δρομολόγια, μετέφερε αρκετό κόσμο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η εντυπωσιακή αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στους Ρώσους τουρίστες αλλά και τους επισκέπτες που θέλησαν να επισκεφθούν και τη γειτονική Κεφαλονιά. Σημαντική , όμως, και η παρουσία των ελλήνων που φέτος έκαναν διακοπές.

30 χρόνια στη γραμμή
Ο ναυτικός-τουριστικός πράκτορας, Κώστας Χιώνης, εξέφρασε στην εφημερίδα μας την ικανοποίησή του για αυτό το γεγονός καθώς τα πράγματα πήγαν πολύ καλά σε σχέση με πέρυσι.
“Εξυπηρετούμε τη γραμμή επί 30 ολόκληρα χρόνια. Το γεγονός ότι φέτος δεν είχαμε προβλήματα και τα δρομολόγια ξεκίνησαν κανονικά βοήθησε και εμάς και το επιβατικό κοινό. Καθοριστικής σημασίας ήταν οι ημερήσιες εκδρομές που πραγματοποιούν οι τουρίστες. Το “Βάσως Κ” ταξίδευε γεμάτο και μετέφερε τουλάχιστον 230 άτομα σε κάθε δρομολόγιό του” υπογράμμισε ο κ. Χιώνης.

Οι προκρατήσεις
Ο κ. Χιώνης κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν από και προς το νησί μας σαν προσέρχονται έγκαιρα στο κεντρικό πρακτορείο που βρίσκεται στην πόλη για να κάνουν κράτηση θέσης και να προμηθεύονται το εισιτήριο τους.
“Προτρέπω όσους θέλουν να ταξιδέψουν προς Κεφαλονιά είτε να τηλεφωνούν, είτε να προσέρχονται στο γραφείο μας για να κλείνουν εγκαίρως τις θέσεις τους. Και ο Σεπτέμβριος θα κυλήσει εξίσου καλά” υπογράμμισε ο κ. Χιώνης.

ΗΜΕΡΑ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250