To Petani Bay Hotel – Adults Only εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:39

To Petani Bay Hotel – Adults Only εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν την παρουσία τους στα Επτάνησα εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το διάσημο Petani Bay Hotel – Adults Only, ένα υψηλών προδιαγραφών Boutique Hotel στην Κεφαλονιά.

Tο ξενοδοχείο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής, με πανοραμική θέα, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας στον κόλπο των Πετανών.

Σε μία μοναδική τοποθεσία στην κορυφή ενός εντυπωσιακού φαραγγιού, με ανεμπόδιστη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Ιόνιο Πέλαγος, το ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες του ιδιωτικότητα, μοναδική εξυπηρέτηση, καθώς και αμέτρητες στιγμές χαλάρωσης συνδυασμένες με ανεπιτήδευτη απλότητα και ηρεμία. Όλες οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Κεφαλονιάς. Επιπλέον, το ξενοδοχείο  διακρίνεται για τη μοντέρνα διακόσμηση και την καλαίσθητη επίπλωσή του, συνδυάζοντας απέριττη πολυτέλεια και άνεση.

Οι επισκέπτες του Petani Bay Hotel – Adults Only έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όπως τη χρήση ιδιωτικού ταχύπλοου  για την εξερεύνηση απομονωμένων παραλιών με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, την παροχή υπηρεσιών ευεξίας, καθώς και την οργάνωση εμπειριών γευσιγνωσίας, ιππασίας, επίσκεψης σε αξιοθέατα,  ποδηλασίας και ψαρέματος.

Ο προσεγμένος σχεδιασμός, οι φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, οι ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες και η μοναδική τοποθεσία του Petani Bay Hotel – Adults Only δημιουργούν μία ασύγκριτη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας, πρεσβεύοντας τη φιλοσοφία των Aria Hotels. Επιπλέον, με το βλέμμα στραμμένο στον βιώσιμο τουρισμό, το Petani Bay Hotel – Adults Only διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό που στηρίζεται στη γεωθερμία, ενώ εφαρμόζει μία στοχευμένη στρατηγική που επικεντρώνεται  στον περιορισμό της κατανάλωσης νερού, ενέργειας και στερεών αποβλήτων.

Μέσα από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 56 καταλυμάτων σε ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, τα Aria Hotels αναδεικνύουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας, παρέχοντας μοναδικές εμπειρίες διακοπών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.

airnews.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250