Το φετινό Πάσχα ο Σέσουλας διεγείρει όλες μας τις αισθήσεις!


Το φετινό Πάσχα ο Σέσουλας διεγείρει όλες μας τις αισθήσεις!

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το πιο νόστιμο τσουρέκι!

1 2

Το Τσουρέκι του Σέσουλα έχει γίνει πια ονομαστό σε όλο το νησί. Η μυρωδιά του κατακλύζει όλο το Λιθόστρωτο αυτές τις άγιες μέρες και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.

3

Αν είστε τυχεροί και το πετύχετε καυτό, μόλις να ΄χει βγει από τον φούρνο, τότε και η απόλαυση είναι διπλή!

 

2

11

Κάθε μπουκιά και μία έκρηξη γεύσεων και αρωμάτων.

Κάποιοι το προτιμούν γεμιστό με πραλίνα, άλλοι με κάστανο ή βύσσινο και κάποιοι άλλοι, πιο παραδοσιακοί, σκέτο να μοσχοβολάει μαχλέπι, μαστίχα και πορτοκάλι.

Την τιμητική τους έχουν φυσικά και τα Παραδοσιακά Πασχαλινά Κουλούρια, με φρέσκο βούτυρο, πορτοκάλι, βανίλια και πασπαλισμένα με καστανή ζάχαρη.

1310

Ο Σέσουλας πιστός στις παραδόσεις ξεφουρνίζει καθημερινά όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, πολλών λογιών νηστίσιμα κουλούρια, με κανέλα, μούστο, σταφίδες, βουτήματα με ούζο και γλυκάνισο, κεκάκια με πετιμέζι, σταφιδόψωμα και άλλα πολλά.

18

9

Το πρωί του Μ. Σαββάτου, η περίφημη πεντανόστιμη παραδοσιακή Λαμπροκουλούρα έρχεται να συμπληρώσει το γιορτινό πασχαλινό μας τραπέζι.

20210306 194145

 

Μπορείτε επίσης να βρείτε χειροποίητα πασχαλινά αυγά, πολλών λογιών λαμπριάτικα δωράκια, αλλά και Κεφαλονίτικα εδέσματα, όπως μάντολες, μαντολάτο, παστοκύδωνο, μπαρμπουλέ, παστέλι κ.α.

4

8

Τηλ. Επικοινωνίας και παραγγελιών: 26710 – 22263
Διεύθυνση: Σωτήρος 11 Αργοστόλι (Έναντι Εφορίας)

15

145

712