Έχετε ακίνητο ή οικόπεδο προς πώληση;


Έχετε ακίνητο ή οικόπεδο προς πώληση;

Έχετε ακίνητο ή οικόπεδο προς πώληση?

Εμείς στην PETERSONS Real Estate αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα εκπροσώπηση & προβολή των ακινήτων σας με τους καλύτερους όρους της αγοράς. Δείτε μας στο https://www.kefalonia.property.

Δέσμευσή μας είναι η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, η σωστή καθοδήγηση και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ήθος, εχεμύθεια, αξιοπιστία και γνώση του real estate.

Μεσιτικό Γραφείο Τραυλός Σταύρος & Συνεργάτες - Petersons Group

Τηλέφωνα: 26710 26280 & 6974976508

Email: info@petersons.gr

Βύρωνος 7, Αργοστόλι.

Petersons Real Estate

Με την πολυετή πείρα μας στον κλάδο της κτηματαγοράς, έχουμε ως προτεραιότητά μας είναι να ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών και να προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε στο έπακρο. Η μακρόχρονη πορεία και εμπειρία μας έχει προσφέρει βαθιά γνώση της αγοράς και των μυστικών της επιτυχημένης πώλησης και διαπραγματεύσεων ώστε να εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Η PETERSONS δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά της Κεφαλονιάς & Ιθάκης διατηρώντας 3 γραφεία, στο Αργοστόλι, στο Φισκάρδο και στην Σκάλα. Επικοινωνήστε με ένα απο αυτά ή στο εμαιλ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 26710 26280 & 697 497 65 08.