Επιχείρηση προς πώληση στο Αργοστόλι


Επιχείρηση προς πώληση στο Αργοστόλι

Επιχείρηση προς πώληση στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά

Το Μεσιτικό γραφείο μας στην Κεφαλονιά, ENOS PROPERTIES Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση έτοιμη επιχειρηση επί της Λ. Βεργωτή. Πρόκειται για ένα βιβλιοπωλείο, το οποίο στεγάζεται σε ισόγειο κατράστημα 93τμ. Το κατάστημα διατίθεται πλήρως εξοπλισμένο και με πολύ εμπόρευμα. Στον ιστότοπο μας, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της επιχείρησης προς πώληση.

Η προς πώληση επιχείρηση, βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο του Αργοστολίου, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους. Πολύ κοντά δε, υπάρχουν υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, δημόσιες και τεχνικές υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, τουριστικά μαγαζιά, Φαρμακεία, Ταχυδρομείο και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Στον από κάτω δρόμο, βρίσκεται το Λιθόστρωτο, ο πιο γνωστός εμπορικός πεζόδρομος του νησιού με όλα τα μεγάλα καταστήματα που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη εμπορική κίνηση της πόλης και αποτελεί αξιοθέατο για τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/bookstore-for-sale-argostoli-kefalonia/?lang=el