Διεθνής διάκριση για την εταιρεία Peterson's Group!


Διεθνής διάκριση για την εταιρεία Peterson's Group!

Η ελληνική εταιρεία Petersons Group επιλέχθηκε να παραλάβει το χρυσό βραβείο CQE 2018 (Century Quality Era Award) σε ειδική τελετή που θα γίνει στη Γενεύη της Ελβετίας

Η ελληνική εταιρεία Peterson's Group επιλέχθηκε να παραλάβει το χρυσό βραβείο CQE 2018 (Century Quality Era Award) σε ειδική τελετή (BID Quality Ceremony) που θα γίνει στο ξενοδοχείο Intercontinental στη Γενεύη της Ελβετίας τον ερχόμενο Απρίλιο.

H επιλογή των νικητριών εταιρειών στηρίζεται στα κριτήρια QC100 Total Quality Management Model και είναι αποτέλεσμα αρχικά έρευνας και ανάλυσης ειδικών στην πιστοποίηση ποιότητας και κατόπιν ειδικής ψηφοφορίας.

Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός αφορά εταιρείες από 118 διαφορετικές χώρες και επιβραβεύει σε διάφορες κατηγορίες (τομείς) εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν, το βαθμό ικανοποίησης των πελατών τους , την ηγετική θέση τους στο χώρο καθώς και την καινοτομία στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Είναι εξαιρετική τιμή για την Ελλάδα μια δική της εταιρεία να επιλέγεται για το χρυσό βραβείο 2018 στην Κατηγορία Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες στην Διαχείριση & Αξιοποίηση Ακινήτων.

Η Peterson's Group , που έχει ιδρυθεί το 2007 από τον Κεφαλονίτη Πολιτικό Μηχανικό Σταύρο Τραυλό, επιλέχθηκε για το γεγονός ότι μπορεί και προσφέρει με εξαιρετικά αποτελέσματα ( βάση βαθμού ικανοποίησης των πελατών της) οτιδήποτε ζητήσει ο πελάτης και είναι σχετικό με τα ακίνητα, δηλαδή:

• Μεσιτικές υπηρεσίες ( εύρεση και αγορά ή πώληση του κατάλληλου ακινήτου, εκτιμήσεις ακινήτων)
• Υπηρεσίες μηχανικών ( αρχιτεκτόνων , τοπογράφων , πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων ),
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων,
• Κατασκευές κτηρίων με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα, ασφάλεια και μέγιστη ενεργειακή απόδοση
καθώς και
• Υπηρεσίες τουριστικής εκμετάλλευση ακινήτων , ενοικίασης βιλλών , διαμερισμάτων , λειτουργία ξενοδοχείων.


Καθοριστικός παράγοντας που βοήθησε την Peterson's να κατακτήσει το χρυσό βραβείο ήταν η καινοτομία με την εκπληκτική ιδέα της Eco Formula, ενός οικολογικού αγωνιστικού μονοθέσιου αυτοκίνητου τύπου φόρμουλα που κινείται με βιο-καύσιμα και κατασκεύασε η Peterson's στην Μεγάλη Βρετανία το 2008 γράφοντας στην ιστορία την πρώτη οικολογική φόρμουλα παγκοσμίως!

Αυτή η μεγάλη καινοτομία σε συνδυασμό με τον μαθητικό διαγωνισμό Eco-formula In schools που έλαβε χώρα στη Κεφαλονιά το 2103 και είχε ως ζητούμενο την συμμετοχή αλλά κυρίως η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα οικολογίας έφεραν στην Petersons μεγάλη αναγνώριση και μια εύκολη νίκη στην ψηφοφορία του παραπάνω διαγωνισμού.

Petersons ERA Gold award

Ο κος Σταύρος Τραυλός, ιδρυτής και manager της εταιρείας Petersons δήλωσε στο Inkefalonia.gr: 

“Η επιλογή για το βραβείο αποτελεί μια μεγάλη τιμή για εμάς στην Peterson's και μια επιβράβευση μεγάλων και επίπονων προσπαθειών που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ακόμη μια απόδειξη ότι σήμερα πλέον, στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της πληροφορίας, ακόμη και από την «μικρή» Κεφαλονιά, από την Ελληνική επαρχία, μπορεί να έρθει η αναγνώριση και η διάκριση αρκεί βέβαια να θέτουμε υψηλούς στόχους και να εργαζόμαστε σκληρά για την υλοποίηση αυτών.

Η Ελλάδα είναι μια χαρισματική χώρα που διαθέτει απίστευτο ανθρώπινο δυναμικό που διακρίνεται καθημερινά στις επιστήμες, στην τέχνη , στον αθλητισμό , στην επιχειρηματικότητα και σε πολλά άλλα … είναι κρίμα αυτή η χώρα να μην βρίσκεται στη θέση που της ταιριάζει…

Αφιερώνουμε αυτήν μας την διάκριση σε όλους τους Κεφαλονίτες που αισθάνονται υπερήφανοι για εμάς!».