Peterson's Group: Σε εξέλιξη το ΕΣΠΑ για τον τουρισμό


Peterson's Group: Σε εξέλιξη το ΕΣΠΑ για τον τουρισμό

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ από την εταιρεία Peterson's Group Σταύρος Τραυλός & συνεργάτες

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Από τις 18/12/2017 έχει ανοίξει το ΕΣΠΑ για τον τουρισμό που επιδοτεί μέχρι και 50% την αποπεράτωση η ανέγερση μικρών ξενοδοχείων, τουριστικών κατοικιών, ενοικιαζομένων δωματίων.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι έως 28/03/2018.

 

Περιγραφή

Η δράση αφορά στην ενίσχυση της υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου για τη δημιουργία νέας ΜΜΕ τουριστικής επιχείρησης, καθώς και στην υποστήριξη υφιστάμενων νέων επιχειρήσεων. 

Επιλέξιμα θα είναι επίσης τα επενδυτικά σχέδια που αφορούν στην ολοκλήρωση καταλυμάτων, των οποίων η κατασκευή έχει αρχίσει και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί και να λειτουργούν, λόγω δυσκολιών οφειλόμενων στην οικονομική κρίση.

Έμφαση θα δοθεί στη δημιουργία μονάδων που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συμβάλουν ταυτόχρονα στη διαφοροποίηση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Μεταξύ άλλων επιδοτούνται :

 

1)Κύρια Ξενοδοχειακά Καταλύματα

  • Ξενοδοχεία (κατάταξη σε κατηγορία τριών αστέρων και άνω και δυναμικότητα 10 έως και 50 κλίνες)
  • Ξενοδοχειακά τουριστικά καταλύματα εντός παραδοσιακών κτισμάτων που προβλέπονται στο ΠΔ  33/1979
  • Οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping) (κατάταξη σε κατηγορία τριών αστέρων και άνω)

 2) Μη Κύρια Ξενοδοχειακά Καταλύματα

  • Αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα – τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες

(ελάχιστος αριθμός κατοικιών 3)

  • Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια – διαμερίσματα (κατάταξη σε κατηγορία 3 κλειδιά και άνω και ελάχιστη δυναμικότητα 10 κλίνες)

Η εταιρεία Petersons (Σ. ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ) αναλαμβάνει όλη την προετοιμασία και τις απαραίτητες μελέτες για  το ΕΣΠΑ. Επίσης η Petersons είναι η τεχνική εταιρεία που μπορεί να κατασκευάσει σύγχρονα-ενεργειακά κτήρια σε ελάχιστο χρόνο, κάτι που είναι ζητούμενο στα επιδοτούμενα προγράμματα.

 Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού (τηλ.2671026280) και επισκεφτείτε τα γραφεία μας (ΒΥΡΩΝΟΣ 7) για να ενημερωθείτε. (www.petersons.gr)