Πολύγλωσσα & πολύχρωμα μηνύματα στο Κ.Ξ.Γ. ΜΕGA


Πολύγλωσσα & πολύχρωμα μηνύματα στο Κ.Ξ.Γ. ΜΕGA

Η 2η βδομάδα της φετινής σχολικής χρονιάς ήταν αφιερωμένη στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών με δραστηριότητες που διευρύνουν και βαθαίνουν την επικοινωνία των μαθητών.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA, οι μαθητές γιόρτασαν κι αυτοί την Ημέρα Γλωσσών δουλεύοντας σε ομάδες, έμαθαν, έγραψαν και ζωγράφισαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, λέξεις και εκφράσεις στις Ξένες Γλώσσες.

Τα παιδιά εργάστηκαν συστηματικά και μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, με την άριστη οργάνωση από τους καθηγητές τους, ήταν σε θέση να κατανοήσουν την αξία και το μεγαλείο της πολυγλωσσίας στη Γη ενώ, ενθαρρύνθηκαν να μαθαίνουν Ξένες Γλώσσες αλλά και να είναι περήφανα και για τη Μητρική τους Γλώσσα, όποια και αν είναι αυτή. Ο πλανήτης μας έχει πάνω από 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους που μιλούν μεταξύ 6000 με 7000 διαφορετικές Γλώσσες.

      Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών MEGA υπενθυμίζει ότι κάθε Γλώσσα βλέπει τον κόσμο με το δικό της τρόπο και είναι αποτέλεσμα της δικής της ιδιαίτερης ιστορίας. Όλες οι Γλώσσες έχουν την δική τους ξεχωριστή ταυτότητα και αξίες και όλες είναι εξίσου επαρκείς ως μέθοδοι έκφρασης για τους ανθρώπους που τις χρησιμοποιούν.

Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕGA

Mega 2017 336x280