Πωλείται ξεχωριστή βίλα στα Δοριζάτα


Πωλείται ξεχωριστή βίλα στα Δοριζάτα

Πωλείται ξεχωριστή βίλα στα Δοριζάτα


Ξεχωριστή βίλα προς πώληση στα Δοριζάτα, Κεφαλονιάς

Μια επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 248 τ.μ., η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο 2.927 τ.μ., πωλείται στα Δοριζάτα στην Κεφαλονιά. Ο πρώτος όροφος της βίλας είναι 121,30 τ.μ. και ο δεύτερος όροφος είναι 126,68 τ.μ. Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, και σε κάθε όροφο υπάρχει μια κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία. Υπάρχει επίσης ξεχωριστό κτίριο που αποτελείται από ένα γκαράζ και ένα εργαστήριο συνολικής έκτασης 76,66 τ.μ.

Η βίλα βρίσκεται σε μια κατοικημένη, αλλά με μεγάλη ιδιωτικότητα, περιοχή του χωριού Δοριζάτα, όπου από τις βεράντες της έχει θέα το βουνό και τις καταπράσινες πεδιάδες της περιοχής. Η τοποθεσία του ακινήτου, σχεδόν στο κέντρο της περιοχής της Λειβαθούς, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη αυτού του ακινήτου να έχει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες όμορφες παραλίες όπως την παραλία του Αγίου Θωμά στο κοντινό χωριό Καραβάδος, την παραλία Πεσσάδα, την παραλία των Σπαρτιών κλπ. Στα κοντινά χωριά (π.χ. Καραβάδος, Πεσσάδα, Κεραμιές Σπαρτιά κ.α.), υπάρχουν σούπερ μάρκετ, σχολεία, εστιατόρια και σε απόσταση περίπου 10 χλμ. από το ακίνητο βρίσκεται το Αργοστόλι, όπου υπάρχουν όλα τα μέσα μεταφοράς, εστιατόρια και ταβέρνες, μπαρ και κλαμπ, φαρμακεία, ταχυδρομείο, το γενικό νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, το αστυνομικό τμήμα και το λιμάνι που συνδέει το Αργοστόλι με το Ληξούρι που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, η εταιρεία ENOS PROPERTIES αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και τη διαχείριση και την τακτική συντήρησή του. Με ακρίβεια στον αρχικό προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης, ανακαινίζουμε, βίλλες, σπίτια, μπανγκαλόου, συγκροτήματα κατοικιών αλλά και εμπορικά ακίνητα με υψηλές προδιαγραφες και αισθητική.

Το γραφείο μας στην Κεφαλονιά, ENOS PROPERTIES Real Estate Services, διαθέτει προς πώληση αυτό το ακίνητο στην τιμή των 500.000€.

Σχετικά με την Βίλα Κεφαλονιάς (Κωδ. EP2216)

  • Περιοχή: Δοριζάτα
  • Κατασκευή: 2010
  • Τετραγωνικά μέτρα: 248
  • Δωμάτια: 5 υπνοδωμάτια
  • Μπάνια: 5
  • Γκαράζ + Εργαστήριο: Υπάρχει, συνολικής επιφανείας 76,66 τ.μ.
  • Απόσταση από κοντινές παραλίες: 2 περίπου χλμ
  • Θέα: Ανεμπόδιστη
  • Σχετικά με την Περιοχή Δοριζάτα

Το Δοριζάτα είναι ένα μικρό όμορφο χωριό στην περιοχή της Λειβαθούς, πολύ κοντά σε πολλές υπέροχες παραλίες …

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.enos-properties.com/properties/villa-for-sale-dorizata-kefalonia/?lang=el