Κτηνιατρικό Φαρμακείο Νatura & Pet: "Naturea: Ενδιαφερόμαστε για τα κατοικίδια σας σαν να ήταν οικογένεια μας"


Κτηνιατρικό Φαρμακείο Νatura & Pet: "Naturea: Ενδιαφερόμαστε για τα κατοικίδια σας σαν να ήταν οικογένεια μας"

Το φρέσκο αποστεωμένο κρέας και ψάρι άνευ κατάψυξης είναι το κύριο συστατικό των συνταγών Naturea Naturals σκύλου.


Η φροντίδα με την οποία φτιάχτηκαν οι συγκεκριμένες συνταγές φαίνεται στα συστατικά που περιέχονται αλλά και σε όσα δεν περιέχονται: σόγια, καλαμπόκι, σιτάρι, γλουτένη, τεχνητά συντηρητικά ή χρωστικές.

Η εξαιρετική γευστικότητα τους οφείλεται κυρίως στη διατήρηση των βιταμινών και ιχνοστοιχείων που κανονικά χάνονται λόγω της κατάψυξης. Η συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία εγγυάται τη γεύση και την υψηλή βιολογική αξία που θα καλύψει τον μεταβολισμό του σκύλου σας.

Τα κοτόπουλα μας μεγαλώνουν σε εσωτερικούς χώρους και συνθήκες που ανταποκρίνονται πλήρως στους κανόνες καλής διαβίωσης των ζώων.

Στις μονάδες τα ζώα περιφέρονται ελεύθερα στο χώρο, έχουν εύκολη πρόσβαση σε νερό και τροφή και η θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχονται συνεχώς. Το φρέσκο κρέας κοτόπουλου που χρησιμοποιείται στην σειρά Naturea® Naturals, διαχωρίζεται από τα κόκαλα και το υπόλοιπο ζώο σε ειδικό μηχάνημα για μηχανικό διαχωρισμό και διατηρείται προσωρινά σε δοχεία από ανοξείδωτο χάλυβα, σε θερμοκρασία 0-2ο Κελσίου.

Με το να μην καταψύχουμε το κρέας διατηρούμε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και τα αμινοξέα, ενώ αυξάνουμε τη γευστικότητα της συνταγής.

Το φρέσκο αποστεωμένο κοτόπουλο παραδίδεται εγκαίρως στη παραγωγή, χρησιμοποιείται το πολύ εντός 24 ωρών και προστίθεται στα άλλα συστατικά της συνταγής.

Οι φρέσκες πηγές πρωτεΐνης και η υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής καθιστούν τη σειρά συνταγών Naturals σύμμαχο στην υγεία και τη μακροζωία του τριχωτού σας φίλου.

Διάθεση - διανομή : Κτηνιατρικό Φαρμακείο - Νatura&Pet  Σιτεμπόρων 24 Αργοστόλι - τηλ. 26710 - 27897

naturea banner kopek 6

Κτηνιατρικό Φαρμακείο - Veterinary Pharmacy - Εμπορία Ζωοτροφών & Κατοικιδίων. 

Παπαδάτος Σπυρίδων-Διονύσιος Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής  

ΣΙΤΕΜΠΟΡΩΝ 24 - τ.κ. 28100 Αργοστόλι-Κεφαλονιά.

www.naturapet.gr

Τηλ/Fax : (+30) 26710-27897

 F:https://www.facebook.com/naturaapet