Πωλείται ξεχωριστή βίλα κοντά στο Φισκάρδο


Πωλείται ξεχωριστή βίλα κοντά στο Φισκάρδο

Μία ξεχωριστή βίλα είναι προς πώληση, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της Κεφαλονιάς, στο Βίγλι κοντά στο Φισκάρδο.


Οι λέξεις που προσδιορίζουν αυτό το μέρος είναι: φύση, ηρεμία, και ιδιωτικότητα.

Το κυρίως σπίτι είναι 270τμ και βρίσκεται σε οικόπεδο 7,200τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα, γαλλικού τύπου, που ανοίγουν στην βεράντα με την φανταστικη θέα στις πλαγιές και στο φωτεινό γαλάζιο της θάλασσας, καθιστώντας το ένα δροσιστικό καταφύγιο όταν ο μεσημεριανός ήλιος σας προσκαλεί για μια ευπρόσδεκτη σιέστα. Υπάρχει επίσης μια τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που βγαίνει στην βεράντα με την απίστευτη θέα στην θάλασσα. Υπάρχει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο στο ισόγειο με ένα πολύ μεγάλο διπλό κρεβάτι και βεστιάριο.

Η σοφίτα αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο (μπορεί να φιλοξενήσει 2 ενήλικες ή 4 παιδιά) με δικό του μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, AC, και ανεμιστήρες οροφής.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βεράντα 132τ.μ., υπόγειο 49τ.μ που χρησιμοποιείται ως αποθήκη και ένα γκαράζ 70τμ

Ο ξενώνας είναι ένα 25τμ στούντιο με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μια μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και μια βεράντα 17.5τ.μ

Στο ακίνητο υπάρχουν επίσης 2 πισίνες. Μία μεγάλη 44τμ και μια μικρή πισίνα 6τμ. Στο σπίτι, υπάρχει επίσης μια δεξαμενή (στέρνα) με χωρητικότητα 110 κυβικά μέτρων Ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει το δικαίωμα να ανεγείρει ένα επιπλέον σπίτι 300τμ.

Το σπίτι είναι ενσωματωμένο στη φύση, σε 7.000 τετραγωνικά μέτρα κήπου και ιδιωτικής γης, απολαμβάνοντας έτσι μια μοναδική ιδιωτικότητα. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα αυθεντικό ελληνικό χωριουδάκι με μια μικροσκοπική παλιά εκκλησία, σε ένα αδιέξοδο δρόμο.

Η βίλα βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση στη δυτική ακτή μόλις 500μ (σε ευθεία γραμμή) από την θ’αλασσα. Χτισμένο για να αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή νησιώτικη πέτρινη αγροικία, αυτή η βίλα έχει θέα το εντυπωσιακό πράσινο, παρθένες πλαγιές, και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Το σπίτι έχει χτιστεί με σεβασμό στην παράδοση και στο ύφος των παλιών τοπικών αγροικιών, χρησιμοποιώντας αρχαίες και παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής, όπως ξύλινα δοκάρια, πέτρινους τοίχους, ψηλά ταβάνια, παλιά κεραμίδια, παλιά κεραμικά ή πέτρινα πατώματα, μια αντίκα νεροχύτη, και ούτω καθεξής…

Η φύση είναι άγρια εδώ: αρχαίες ξερολιθιές, αιωνόβιες ελιές, ψηλά σκούρα πράσινα κυπαρίσσια, και μια καταπληκτική θέα σε έναν τραχύ κόλπο στο μυθικό Ιόνιο Πέλαγος.

Δείτε περισσότερα :

http://www.enos-properties.com/property-item/2080/?lang=el

inkefalonia ad 7