Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο από το τουριστικό γραφείο KEFALONIA TRAVEL CENTER


Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο από το τουριστικό γραφείο KEFALONIA TRAVEL CENTER

Το τουριστικό γραφείο Δρακονταειδή Κ. Νταϊάνα Ανδριανή ετοιμάζει για εσάς

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ 

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  3/6 - 4/6 - 5/6  2023

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα:   Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 07:00πμ. Αναχώρηση στις 07:15πμ. για το λιμάνι του Πόρου απ όπου θα πάρουμε το πλοίο των 09:30πμ. προς Κυλλήνη. Στάση για μεσημεριανό γεύμα στο Λουτράκι (ή στην Ποσειδωνία ανάλογα τον χρόνο που θα έχουμε στην διάθεσή μας λόγω κίνησης) και αμέσως μετά συνεχίζουμε τον Δρόμο προς το λιμάνι Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο των 17:30μμ για Τήνο. Άφιξη στην Τήνο στις 21:20μμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μια πρώτη γνωριμία με την υπέροχη πόλη. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Παίρνουμε το πρωινό μας σε πακέτο από το ξενοδοχείο για αργότερα και η μέρα μας θα ξεκινήσει με προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου και Θεία Κοινωνία. Στην συνέχεια αναχωρούμε για τον γύρο  του νησιού με την συνοδεία ξεναγού. Ολιγόλεπτη στάση για να επισκεφθούμε το μουσειακό κελί της Οσίας Πελαγίας στην  Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχροβουνίου. Αφού θαυμάσουμε την υπέροχη Αιγαιοπελαγίτικη Θέα θα συνεχίσουμε διασχίζοντας τα γραφικά χωριά της Τήνου, για να καταλήξουμε στο θρυλικό χωριό Βώλαξ. Χτισμένο ανάμεσα σε γρανιτένιους ογκόλιθους, δίνει την εντύπωση ενός σεληνιακού τοπίου απαράμιλης ομορφιάς. Μικρή στάση για να επισκεφθούμε το εργαστήριο καλαθοπλεκτικής καθώς και το λαογραφικό μουσείο της περιοχής. Περνώντας από τα καθολικοχώρια  Λουτρά,Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα , Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στο χωριό Πάνορμο για μια στάση (1,5 ώρα περίπου) για μεσημεριανό γεύμα. Μετά το μεσημεριανό μας και την βόλτα μας στο πανέμορφο χωριό , παίρνουμε τον δρόμο προς τον Πύργο , το ξακουστό χωριό των μαρμαρογλυπτών  με το Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας και το Μουσείο Γ.Χαλεπά. Στάση και ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα:   Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο κάνουμε check out και έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης για περίπατο , καφέ και ένα πρόχειρο μεσημεριανό γεύμα προτού πάρουμε το πλοίο των 12:45μμ από Τήνο προς Ραφήνα. Βγαίνοντας στην Ραφήνα στις 16:40μμ επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας και φεύγουμε αμέσως για Κυλλήνη για την αναχώρηση των 21:30μμ , κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ' άτομο 270€  (σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια)

σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μονόκλινο η επιβάρυνση είναι 90€

 

  • Δηλώσεις συμμετοχών έως Μεγάλο Σάββατο 15/4/2023 στις 13:00μμ με προκαταβολή 80€ ανά άτομο 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Έξοδα λεωφορείων για όλες τις αναφερόμενες διαδρομές
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά 
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ραφήνα προς Τήνο και επιστροφή
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* αστέρων στην Τήνο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με πρωινό 
  • Φόρος Διαμονής
  • Διόδια
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Γύρος του νησιού με Ξεναγό (Δώρο του γραφείου)

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

  • τυχόν προσωπικά έξοδα για αγορές
  • TAXI για μεμονωμένες μετακινήσεις που τυχόν κάνετε
  • μεσημεριανό γεύμα 
  • βραδινό γεύμα

ΕΙΣΟΔΟΙ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα 2671093200 και 6986852401


Ετικέτες: