MANTAS REAL ESTATE: Μονοκατοικία προς πώληση κοντά στη γέφυρα Δεβοσέτου


MANTAS REAL ESTATE: Μονοκατοικία προς πώληση κοντά στη γέφυρα Δεβοσέτου

Σε μια ήσυχη γειτονιά του Αργοστολίου μόλις μερικά λεπτά από την φημισμένη γέφυρα Δεβοσέτου διατίθεται προς πώληση η παραπάνω μονοκατοικία. Βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδού 206 τετραγωνικών μέτρων και χρήζει ανακίνησης. Έχει επιτρεπόμενη δόμηση έως 288, 4 τετραγωνικά μέτρα και πρόσωπο στην οδό Πιτσαμάνου 11, 34 μέτρα.

Η τοποθεσία της είναι μοναδική καθώς βρίσκεται εκτός από το κέντρο του Αργοστολίου αλλά απέχει μόλις λίγα λεπτά από αυτό. Είναι ιδανική για μόνιμη και εξοχική κατοικία. Η μονοκατοικία συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ησυχία και την ομορφιά της περιοχής με την απόλυτη εγγύτητα σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος του Αργοστολίου, όπως την κεντρική αγορά, το Λιθόστρωτο, τις τράπεζες, το λιμάνι και τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και πληθώρα εστιατορίων και καφετεριών.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του ρυθμού της πόλης, που επιζητούν να βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανέσεις που παρέχει αυτή, όχι όμως κοντά στην κίνηση και τη φασαρία της.

Τιμή ακινήτου : 140.000 ευρώ.

Περισσότερα για το ακίνητο εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2671028444 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ