ArtKaterina: Τα γλυκά της Κατερίνας Αρτελάρη αποκτούν τον δικό τους χώρο στη Σάμη


ArtKaterina: Τα γλυκά της Κατερίνας Αρτελάρη αποκτούν τον δικό τους χώρο στη Σάμη

Η τάρτα της με την αξεπέραστη πραλίνα από φιστίκι Αιγίνης και τα φρέσκα κόκκινα φρούτα έχει γίνει bestseller του νησιού. Την Κατερίνα Αρτελάρη την γνωρίζουμε ήδη, όπως και τις γλυκές δημιουργίες της. Μας συστήθηκε ακριβώς δύο χρόνια πριν όταν έφτιαξε τα πρώτα της μπισκότα για τη Γιορτή της Μητέρας. Τότε που, μετά τις σπουδές της στη ζαχαροπλαστική και εξαιτίας την πανδημίας, έμεινε για λίγο στο μέρος που μεγάλωσε, εδώ στην Κεφαλονιά. Και το λίγο έγινε πολύ. Γιατί μερικές φορές οι συνθήκες οδηγούν μόνες τους στις πιο όμορφες και περιπετειώδεις διαδρομές. 

Σήμερα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον δικό της χώρο, το ArtKaterina pastry & cafe. Στο ζαχαροπλαστείο της Κατερίνας, στην παραλία της Σάμης, μπορείς να δοκιμάσεις μια ποικιλία από high-end γλυκά ή παγωτό και να συνοδεύσεις τον καφέ, το τσάι, τον χυμό σου. Στις προτάσεις του ArtKaterina για το καλοκαίρι θα βρεις εκλεκτές γεύσεις, chic εμφάνιση και συνδυασμούς premium πρώτων υλών. Υπάρχουν επίσης και οι κλασικές επιλογές, υπέροχες τάρτες, συγκλονιστικό cheesecake, ανάλαφρο lemon pie και φυσικά η φρεσκοψημένη μηλόπιτα που όλοι έχουμε αγαπήσει. Κι όλα αυτά τα απολαμβάνεις δίπλα στη θάλασσα ή takeaway. 

Αν πάλι αναζητάς μια πρωτότυπη τούρτα ή γλυκά για το dessert table, έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις αυτά των ονείρων σου, μιας και όλα είναι custom made, σχεδιάζονται δηλαδή αποκλειστικά για το δικό σου event. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ArtKaterina pastry & cafe «γεννήθηκε», όπως και η Κατερίνα άλλωστε, μέσα στην κουζίνα του Riviera restaurant. To θρυλικό εστιατόριο της Σάμης έπειτα από 26 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας δίνει τη θέση του στο ArtKaterina. «Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια. Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται. Είμαστε ευγνώμονες για όσα ζήσαμε μαζί σας. Τόπος στα νιάτα, τώρα», δήλωσαν συγκινημένοι και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι οι Ρένα Γιακουμάτου και Διονύσης Αρτελάρης για το νέο ξεκίνημα της Κατερίνας.

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες ακολούθησε τη σελίδα ArtKaterina sweets σε Facebook και Instagram 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 648 8891

Location: Ποσειδώνος 10, Σάμη. 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ