FZeen Retreat Boutique Hotel 5*: Hμέρα Καριέρας στο Αργοστόλι


FZeen Retreat Boutique Hotel 5*: Hμέρα Καριέρας στο Αργοστόλι

Το ξενοδοχείο F Zeen Retreat Boutique Hotel 5*, είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, αποτελούμενο απο 61 σουίτες και 2 πολυτελείς βίλες. Εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου υπάρχουν 2 yoga decks, 3 εξωτερικά γυμναστήρια, 3 κοινές πισίνες και 15 ιδιωτικές πισίνες δωματίων, 1 εξωτερικό σινεμά, 2 εστιατόρια καθώς και 3 Spa. Στο F Zeen Retreat Boutique Hotel 5* συνδυάζουμε με επιτυχία την πολυτέλεια, την φύση και την προσωπική εξυπηρέτηση, προσανατολισμένοι πάντα στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες μας, δημιουργώντας τους αξέχαστες αναμνήσεις.

Το όραμά μας αυτό δεν θα μπορούσαμε να το εκπληρώσουμε χωρίς τους εργαζομένους μας που είναι η καρδιά όλων των λειτουργιών μας και αποτελούν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο ταλέντο των ανθρώπων μας, την προσωπικότητά τους, την δημιουργικότητα και το πάθος τους, καθώς και στην δημιουργία ενος ευχάριστου περιβάλλοντος εργασίας. Η κουλτούρα μας βασίζεται σε έναν συνδυασμό προσωπικής απόδοσης, ομαδικής εργασίας και υποστήριξης.

Καθώς το ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο F Zeen, έναν απο τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ομίλους στην Κεφαλονιά με προοπτικές ανάπτυξης και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, οι ανάγκες για την στελέχωση των τμημάτων του έχουν αυξηθεί. Λόγω των νέων προκλήσεων που προκύπτουν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, πιστεύουμε ότι έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη να δημιουργούμε ευκαιρίες για τους ανθρώπους.

Εάν θέλετε να εργαστείτε σε έναν όμιλο που επενδύσει στην συνεχή επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων του και αναζητάτε την επόμενη πρόκληση, ελάτε να μας γνωρίσετε στην ημέρα καριέρας που διοργανώνουμε στις 17/02/2022 στην Κεφαλονιά, στο Antico Café Del Corso, διεύθυνση Σταύρου Μεταξά 21, Αργοστόλι, ώρες 11.00-19.00 ή επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε θέση για την ψηφιακή ημέρα καριέρας που θα πραγματοποιηθεί 21/02/2022. Ακόμα μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας περιμένουμε να γίνετε μέλη της ομάδας μας!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ