Gmail : Προσαρμοσμένα θέματα χρηστών στο γραφικό περιβάλλον (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 14:42

Gmail : Προσαρμοσμένα θέματα χρηστών στο γραφικό περιβάλλον (VIDEO)

Η Google δίνει την επιλογή παραμετροποίησης του περιβάλλοντος του Gmail μέσω ειδικών θεμάτων από το 2008, όμως από σήμερα οι χρήστες της υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν δικές τους εικόνες, αντί των προτεινόμενων της εταιρείας. Μπορούν να προστεθούν εικόνες είτε από το κοινωνικό δίκτυο του Google Plus είτε μέσω της επικόλλησης του συνδέσμου οποιασδήποτε φωτογραφίας.

Για τη δημιουργία ενός θέματος αρκεί το ανέβασμα μιας εικόνας της επιλογής του χρήστη, ο οποίος καλείται στη συνέχεια να επιλέξει ανάμεσα σε σκοτεινό ή φωτεινό φόντο που θα καλύπτει το υπόλοιπο του γραφικού περιβάλλοντος. Επιπλέον η Google προσθέτει μια νέα ενότητα "Featured Photos" η οποία περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα έτοιμων φωτογραφιών με δυνατότητα αναζήτησης από το χρήστη.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τα προεπιλεγμένα θέματα που είναι διαθέσιμα από το 2008, η Google είχε εμπλουτίσει τη συλλογή της τον περασμένο Νοέμβριο με θέματα υψηλής ευκρίνειας. Η νέα ενότητα των προσαρμοσμένων θεμάτων από τους χρήστες του Gmail έχει ενεργοποιηθεί στους περισσότερους χρήστες, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαθέσιμη για όλους.

https://www.youtube.com/watch?v=eYEtiWUHCRM




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250