Το κινητό που δε χρειάζεται φόρτιση για ένα μήνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 11:54

Το κινητό που δε χρειάζεται φόρτιση για ένα μήνα

Το Nokia 215 της Microsoft θα στοιχίζει 29 δολάρια

Μπορεί να μην είναι το πιο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο της αγοράς, ωστόσο το Nokia 215 της Microsoft προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: μια μπαταρία που μπορεί να αντέξει για ένα μήνα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, η συσκευή αναμένεται να διατεθεί στην τιμή των 29 δολαρίων και σύμφωνα με τη Microsoft είναι η «πιο προσιτή συσκευή που παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και ενδείκνυται για ‘πρωτάρηδες’ ή για όσους θέλουν μια δεύτερη συσκευή».

Το Nokia 215 θα έχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές του Facebook του Twitter, καθώς επίσης και έναν web browser, όμως το τηλέφωνο δε θα έχει δυνατότητες 3G. Επιπλέον, θα διατεθεί σε δύο εκδοχές: με μία ή δύο κάρτες SIM.


Η μπαταρία της συσκευής με τη μία κάρτα SIM θα έχει διάρκεια 29 ημερών, ενώ αυτή της συσκευής με τις δύο κάρτες SIM 21 ημέρες.

Θα βρει σε πράσινο, μαύρο και λευκό χρώμα και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, αρχικά θα διατεθεί στις αγορές της Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Ασίας και της Ευρώπης, στο πρώτο τρίμηνο του 2015.


Η εταιρεία, ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πότε η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ.

newsbeast.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ