«Τα πάνω κάτω» στο Instagram: Αλλάζει ριζικά η εμπειρία του χρήστη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 19:46

«Τα πάνω κάτω» στο Instagram: Αλλάζει ριζικά η εμπειρία του χρήστη

Pexels

Το Instagram θέτει σε εφαρμογή δύο νέες επιλογές για τους χρήστες, οι οποίες θα αλλάξουν τελείως την ροή αναρτήσεων

Δύο νέες επιλογές θα έχουν στο εξής οι χρήστες του Instagram, καθώς θα μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα σε «Αγαπημένα» και «Ακόλουθοι», που θα είναι οι δύο νέοι τρόποι παρακολούθησης της ροής.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορούν να φτιάξουν μια λίστα με τους αγαπημένους ακολούθους, με τους οποίος θα μπορούν να αλληλοεπιδράσουν πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους.

Τα «Αγαπημένα»

Τα «Αγαπημένα» θα δείχνουν τα πιο πρόσφατα από τους λογαριασμούς της επιλογής των χρηστών από τους στενούς φίλους και τους αγαπημένους τους δημιουργούς.

Πέρα από αυτό, οι αναρτήσεις από λογαριασμούς στα «Αγαπημένα» θα εμφανίζονται, επίσης, ψηλότερα στη ροή της αρχικής σελίδας των χρηστών. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα «Αγαπημένα» για να δουν τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις από τους λογαριασμούς που έχουν προσθέσει στη λίστα αγαπημένων τους, ενώ θα μπορούν να προσθέσουν έως και 50 λογαριασμούς στη λίστα τους και να κάνουν αλλαγές ανά πάσα στιγμή.

Μάλιστα, τα άτομα δεν θα ειδοποιούνται όταν προστίθενται ή αφαιρούνται από τη λίστα.

Οι «Ακόλουθοι»

Με τους «Ακόλουθους», αντίθετα, θα εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις από τα άτομα που απλά ακολουθούν, όπως δηλαδή συμβαίνει μέχρι σήμερα.

Τόσο τα «Αγαπημένα» όσο και οι «Ακόλουθοι» θα εμφανίζουν τις αναρτήσεις με χρονολογική σειρά, ώστε να μπορούν οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις πρόσφατες αναρτήσεις.

Για να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες τα «Αγαπημένα» και τους «Ακόλουθους», πρέπει να πατήσουν στην ένδειξη Instagram στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής τους σελίδας για να επιλέξουν αυτό που θέλουν να δουν.




00 inkefalonia general ad 300X250