Σας καλεί κάποιος επίμονα και θέλετε να δείτε σε ποια εταιρεία ανήκει; Εφαρμογή με ένα κλικ τα... μαρτυράει όλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 20:30

Σας καλεί κάποιος επίμονα και θέλετε να δείτε σε ποια εταιρεία ανήκει; Εφαρμογή με ένα κλικ τα... μαρτυράει όλα

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να μας καλεί κάποιος άγνωστος αριθμός και να μην ξέρουμε σε ποιον ανήκει για να βρούμε... το δίκιο μας. Υπάρχει εφαρμογή που απλά γράφετε τον αριθμό και σας λέει σε ποιον πάροχο ανήκει το κινητό ή σταθερό που σας καλεί συνεχώς.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει εισάγει ένα ειδικό σύστημα με το οποίο δίνει την δυνατότητα τους ενδιαφερόμενους να βρουν σε ποια εταιρεία ανήκει ένας αριθμός κινητού ή σταθερού τηλεφώνου.

Με την υπηρεσία foritotita.gr της ΕΕΤΤ μπορείτε καταχωρόντας τον αριθμό του κινητού που σας ενδιαφέρει, να δείτε σε ποιο δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ανήκει. Με την εφαρμογή δεν χρειάζεται να ρωτάτε όσους θέλετε να καλείτε σε ποιο δίκτυο είναι.

fotografiaparoxoi

Τα βήματα είναι απλά:

  • Πατάτε τον σύνδεσμο foritotita.gr
  • Πληκτρολογείτε τον αριθμό που σας ενδιαφέρει στο σημείο που είναι στρογγυλά κυκλωμένο
  • «Τικάρετε» στο κουτάκι δεν είμαι ρομπότ
  • Αμέσως μετά πατάτε υποβολή

Μόλις ολοκληρώσετε όλα τα βήματα σωστά, κάτω αριστερά θα σας εμφανίσει το τηλέφωνο και τον πάροχο που ανήκει.

Ο πάροχος ο οποίος εξυπηρετεί τη σύνδεση ενός τηλεφωνικού αριθμού είναι ο αρχικός κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού ,εφόσον ο αριθμός δεν έχει μεταφερθεί ποτέ, ή ο πάροχος στον οποίο έχει μεταφερθεί ο αριθμός, σε αντίθετη περίπτωση.

Στην περίπτωση που ο πάροχος αυτός δεν συνδέεται απευθείας στην ΕΒΔΑΦ αλλά μέσω τρίτου παρόχου, επιστρέφεται μόνο το όνομα του τρίτου παρόχου.

Αναζήτηση μπορεί να γίνει μόνο για 10-ψήφιους αριθμούς και όχι για σύντομους κωδικούς (αριθμούς που αρχίζουν από 1 ή από 54), ή αριθμούς της σειράς 807.

dikaiologitika.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250