Δυναμικό ξεκίνημα για τη χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 18:16

Δυναμικό ξεκίνημα για τη χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

--Νέο τμήμα γυναικείου φωνητικού χορωδιακού εργαστηρίου     --Στις 22 Οκτωβρίου θα εμφανισθεί στην Αθήνα

Ο σύλλογός μας ξεκινά δυναμικά την νέα περίοδο 2017 – 2018 και ελπίζει ότι με την προσπάθεια των μελών , των μαέστρων και των παιδιών που διδάσκονται μουσική , όργανα και τραγούδι , θα καταφέρουμε να είναι η περίοδος αυτή μια από τις καλύτερες χρονιές του .

Από φέτος , στα ήδη λειτουργούντα τμήματα– Ανδρική Χορωδία , Μαντολινάτα , Παιδική Χορωδία και Παιδική Μαντολινάτα , που αυξάνονται πολύ τα μέλη τους , προστίθεται και το τμήμα του Γυναικείου ΦΩΝΗΤΙΚΟΎ – ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΎ Εργαστηρίου, που ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό από τις καινούργιες χορωδούς .

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε και σας χρειαζόμαστε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους για την διατήρηση και συνέχιση της μεγάλης μουσικής και χορωδιακής παράδοσης του νησιού μας .

 

Ήδη η περίοδος ξεκινά με την μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στην Αθήνα , με την συνεργασία πολλών φορέων συμπατριωτών  , αλλά και την συνεργασία φίλων της Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής στην Αττική . Η συναυλία αυτή μας φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους συμπατριώτες μας της διασποράς και ειδικότερα με εκείνους της Αττικής .

Η εκδήλωση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ( δύο μέρες από την εορτή του Αγίου μας Αγ. Γερασίμου ) , στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΟΣ , στην Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση ( Πλ. Κλαθμώνος ), στις 8 μμ.

Επειδή η αίθουσα αυτή έχει λίγες , σχετικά , θέσεις , παρακαλούμε τους συμπατριώτες μας της Αττικής να πάρουν τις προσκλήσεις τους έγκαιρα από τους συνεργαζόμενους συλλόγους και τα παρακάτω καταστήματα συμπατριωτών μας :

  • ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ , Βιβλιοπωλείο , Σόλωνος 118 , Εξάρχεια , και
  • Κατάστημα ANGOLO , Αθηνάς 18 & Βίσσης 22 , Αθήνα .



00 inkefalonia general ad 300X250