Επέστρεψε η Χορωδία και Μαντολινάτα από Λάρισα και Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 11:57

Επέστρεψε η Χορωδία και Μαντολινάτα από Λάρισα και Βόλο

Επέστρεψε η Χορωδία και Μαντολινάτα από την αποστολή σε Λάρισα και Βόλο , όπου πήρε μέρος σε Χορωδιακό Φεστιβάλ και σε Χορωδιακή Συνάντηση .


Στις 13 Μαίου , πήρε μέρος στο 4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Κερκυραίων Λάρισας ‘ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΑΘΗΝΑ’ , στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας , όπου το κοινό την υποδέχτηκε με θερμό και ενθουσιώδες χειροκρότημα και απέσπασε κολακευτικές κριτικές .

Μαζί της παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ , η Χορωδία  Ν. Αγχιάλου Δήμου Βόλου , το Φωνητικό Σύνολο και Μαντολινάτα Κύπρου ‘Νεόφυτου Ρούσου ‘ , και η Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας .

Παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των Αρχών και Φορέων  της πόλης και πάνω από 500 φίλοι της Χορωδιακής μουσικής .

Την επόμενη μέρα , το συγκρότημά μας πήρε μέρος στην ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ – ΑΙΓΑΙΟΥ , στον Βόλο , στην μεγάλη αίθουσα της Ι.Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού , μαζί με την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι» .

Το ολόθερμο χειροκρότημα του κοινού και τα επαινετικά λόγια του Μητροπολίτη κ.κ.Ιγνάτιου , δικαίωσαν τα μέλη και τον Μαέστρο Σπύρο Θεοτοκάτο , για την δουλειά που κάνουν στο νησί για το Χορωδιακό μας τραγούδι με την συνοδία της Μαντολινάτας . Ήταν και αυτή μια ακόμη πετυχημένη αποστολή και εκπροσώπηση του νησιού μας στα μουσικά δρώμενα της πατρίδας μας .

Με την επιστροφή της η Χορωδία και Μαντολινάτα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις και συναυλίες .

DSCN77471DSCN77471DSCN77471




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250