Ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι από τη Χορωδία Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 09:23

Ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι από τη Χορωδία Αργοστολίου

Τις γιορτινές μέρες που έρχονται , έχουμε περισσότερο ανάγκη από ειλικρινή αγάπη , αλληλεγγύη και συναδέλφωση . Έχουμε ανάγκη να είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους και να νοιώθουμε την ομάδα και την κοινότητα δεμένη και δυνατή , στις δυσκολίες της εποχής , με το μυαλό μας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν .

Διοργανώνουμε λοιπόν ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι , την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 , στις 8:15 , στον Πολυχώρο ΚΑΠΙΤΟΛ , στο Φανάρι στο Αργοστόλι .

Θα παρουσιαστούν το ιστορικό από το ταξίδι μας – αποστολή στην Ιταλία , τον

Οκτώβριο , καθώς και αποσπάσματα από Χριστουγεννιάτικες συναυλίες . Θα ακολουθήσει δείπνο , με πολύ τραγούδι από τους χορωδούς και τους μουσικούς μας .

Την ίδια βραδιά θα γίνει η παρουσίαση του ΄΄ Ημερολόγιου 2016 ΄΄ , που φτιάξαμε , με εικόνες από τις συναυλίες του 2015 , και έχει σκοπό , εκτός από το αναμνηστικό μέρος και τις ειλικρινείς ευχές που το συνοδεύουν , την ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου .

Μαζί λοιπόν με τις Καλύτερες ευχές μας για ένα ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ 2016 , σας περιμένουμε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο ΚΑΠΙΤΟΛ , στις 8:15 μμ.             

louzis 1




00 inkefalonia general ad 300X250