Παρουσιάζεται στο Ληξούρι το βιβλίο του Πολύδωρου Στελλάτου "Ευτυχώς Άνεργος"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 01:23

Παρουσιάζεται στο Ληξούρι το βιβλίο του Πολύδωρου Στελλάτου "Ευτυχώς Άνεργος"

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ληξούρι η παρουσίαση του βιβλίου "ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ. Άλλαξε τα δεδομένα. Δημιούργησε Νέες Ευκαιρίες" του Κεφαλονίτη συγγραφέα, Πολύδωρου Στελλάτου, στο βιβλιοπωλείο "Happy House".

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το "Ευτυχώς Άνεργος. Άλλαξε τα δεδομένα. Δημιούργησε Νέες Ευκαιρίες" φιλοδοξεί να προσδώσει μια νότα αισιοδοξίας με ιδέες, προτάσεις και πρακτικά βήματα για τον άνεργο αλλά και για κάθε συμπολίτη που αναζητά βελτίωση των συνθηκών και του εισοδήματος του. Το βιβλίο αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας του συγγραφέα Στελλάτου Πολύδωρου, απο το Πυργί, στο χώρο της αρθρογραφίας στις εφημερίδες "Εργασία Τώρα", "Εργασία" & "Ελευθεροτυπία" την πολυετή Συμβουλευτική εμπειρία με άνεργους και ως μέντορας για νέους επιχειρηματίες.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Με καταγωγή απο το Πυργί της Κεφαλονιάς, έχει γεννηθεί στο Τορόντο του Καναδά και έχει ζήσει σε Μόντρεαλ, Σικάγο, Νέα Υόρκη. Ως πολίτης του κόσμου και γνήσιος ανήσυχος Κεφαλονίτης υπηρετεί με συνέπεια την εκπαίδευση τα τελευταία 25 χρόνια, ενώ συμβουλευει επιχειρήσεις σε θέματα επιδοτήσεων & ανάπτυξης για πάνω απο 12 χρόνια. Συντάσσει και υλοποιεί συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 & HACCP. Έχει διατελέσει πρόεδρος των αποφοίτων του Executive MBA του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Βασικές σπουδές έχει ολοκληρώσει στο Καναδά (Παν/μιο Guelph).

lix




00 inkefalonia general ad 300X250