Η σχολή χορού Art & Style Dance Studio στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 07:27

Η σχολή χορού Art & Style Dance Studio στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αργοστόλι

Η σχολή χορού Art & Style Dance Studio της Ολγας Γαλιατσάτου λειτουργεί στο Αργοστόλι (Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 & Ηπείρου) εδώ και 6 χρόνια έχοντας πολλές δράσεις στο ενεργητικό της και είναι γνωστή και στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει τμήματα νηπίων, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, ομαδικά και ατομικά.

Μάλιστα καινοτομεί και με μαθήματα Pole Dancing (συμμετοχή με διάκριση στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα). Κέρδισε την 2η θέση στην Ευρώπη στο Σύγχρονο, την 4η στο Tango και την 5η στο Παιδικό Μοντέρνο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Χορού στην Σερβία το 2014, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 4000 άτομα.

Η Σχολή συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής , που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 21/06 ώρα 20:15 με το τμήμα Cheerleading - Μαζορέτες και το αγωνιστικό τμήμα Μοντέρνου (Modern Jazz) σε χορογραφίες της Όλγας Γαλιατσάτου , στην πλατεία Καμπάνας. Πρόκειται για ένα δείγμα από την φετινή ανοιχτή δωρεάν παράσταση χορού της Σχολής με τίτλο «Σαν Όνειρο...» που θα γίνει για δεύτερη χρονιά φέτος στο Μπαστούνι την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 20:30.

Κρίνοντας από την τεράστια επιτυχία της περσινής παράστασης, δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε και την φετινή!

https://www.youtube.com/watch?v=U0ztkHSKK9A




00 inkefalonia general ad 300X250