Η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 09:17

Η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη 

Και η δεύτερη ημέρα του Επιστημονικού Συνεδρίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, 13 Απριλίου, κύλησε ομαλά με ανακοινώσεις σχετικές με την Οικογένεια Τυπάλδων Ιακωβάτων και με θέματα ιστορίας της Τέχνης

Εκφωνήθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους οι προγραμματισμένες ανακοινώσεις εκτός από 2-3 αλλαγές. Συνολικά, εκφωνήθηκαν – ζωντανά και διαδικτυακά – 11 ανακοινώσεις.

Και η απογευματινή συνεδρία έκλεισε με καντάδες από την Παρέα των Κανταδόρων της Λειβαθούς με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά.

► Την Κυριακή θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικές με το αρχειακό υλικό της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης και σχετικές με θέματα συντήρησης, ανάδειξης και εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

→ Την Κυριακή το βράδυ, μόλις τελειώσει η συνεδρία, γύρω στις 8.30 μ.μ., έξι ζευγάρια χορευτών/τριών του Χορευτικού Σχήματος «Φιοριτούρα» του Δήμου Ληξουρίου θα χορέψουν αστικούς χορούς με τη συνοδεία βιολιού από τον Λαμπρογιάννη Πεφάνη και κιθάρας από τον Παντελή Σκιαδαρέση.

► Το Συνέδριο είναι ανοιχτό στους συμπολίτες μας, με ζωντανή ή διαδικτυακή παρακολούθηση. Η δεύτερη μπορεί να γίνει μέσω του link

https://us02web.zoom.us/j/83068640649?pwd=WjhvNGZaSjEyeHNzTzdWQ3J3VDBaZz09

ή μέσω της σύνδεσης με zoom με τους κωδικούς: Meeting ID: 830 6864 0649   -   Passcode: 470813.

                                                                ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                              ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΕΙΚ. 2




00 inkefalonia general ad 300X250