Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 08:20

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου στα Χανιά

Η Αποστολή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , αναχωρεί το Σάββατο 11/11 για τα Χανιά της Κρήτης , όπου θα πάρει μέρος σε Χορωδιακή συνάντηση , που διοργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ‘Αντώνης Κωστουράκης’ .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Χανίων , ‘ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ’, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου .

Τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν τα συγκροτήματα , περιλαμβάνουν κυρίως Επτανησιακά και Κεφαλονίτικα τραγούδια , καθώς και τραγούδια από την Αθηναϊκή Καντάδα

Η σύσφιξη των σχέσεων των δύο χορωδιών με τις μαντολινάτες τους , που ασχολούνται με το ίδιο περίπου ρεπερτόριο , έχει ενθουσιάσει τους δύο Μαέστρους , Αντώνη Κωστουράκη και Σπύρο Θεοτοκάτο , που προετοιμάζουν τα συγκροτήματά τους για μια εξαιρετική μουσική βραδιά στα όμορφα Χανιά.

Την Κυριακή 12/11 θα πραγματοποιηθεί περαντζάδα και μικρή συναυλία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο .

Στα πλαίσια του ταξιδιού αυτού στην Μεγαλόνησο , θα επισκεφτούν και τον Γαλατά , όπου θα γίνει μουσικό προσκύνημα στον τάφο του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη , και το ιστορικό χωριό Θέρισσος , απ’ όπου ξεκίνησε η επανάσταση του Ελευθέριου Βενιζέλου .




00 inkefalonia general ad 300X250