Ο Αλέκος Καλαφάτης στον COSMOS 96,5 : "Το νέο μου βιβλίο δεν είναι κομματικό.."

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 11:54

Ο Αλέκος Καλαφάτης στον COSMOS 96,5 : "Το νέο μου βιβλίο δεν είναι κομματικό.."

Ο Αλέκος Καλαφάτης (τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου) φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «η Πόλις (μου)» την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανέφερε ο κος Καλαφάτης για το βιβλίο του «Το βιβλίο περιγράφει τις 2 δημαρχιακές θητείες μου, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταφέραμε να επιτελέσουμε έργα αλλά και τα κακά που υπήρχαν.

Είναι ένα βιβλίο που έχει σχέση με την κοινωνία μας και τον τόπο μας». Εξήγησε τον τίτλο και τόνισε ότι το «μου» που χρησιμοποιεί στον τίτλο, το έχει βάλει σε παρένθεση και δεν είναι κτητικό. «Είναι ότι ανήκω στην πόλη μου, όπως λέμε τα μαθηματικά μου τα μαθηματικά δεν είναι δικά μου. Είναι το «μου» που μας ταυτίζει με κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα άτομα που θα προλογίσουν το βιβλίο του σημειώνοντας πως: «Η επιλογή των ανθρώπων που θα μου κάνουν την τιμή να βρεθούν στην παρουσίαση και να παρουσιάσουν το βιβλίο μου, έχει μια λογική. Είναι άνθρωποι που υπηρέτησαν στον Δήμο ή στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουν γνωρίσει πως λειτουργούσε ο Δήμος. Υπάρχουν κάποιοι που συνεργάζονταν με τον Δήμο από έξω. Υπάρχουν και πολιτικοί, βουλευτές, πρώην Υπουργοί. Ένα βιβλίο δεν πρέπει να το βλέπεις μόνο από την μεριά του συγγραφέα αλλά και από άλλες μεριές.». Τέλος ο κος Καλαφάτης επισήμανε ότι το βιβλίο δεν είναι κομματικό.




00 inkefalonia general ad 300X250