Ξεκίνησαν οι εγγραφές των Τμημάτων Χορού, Χορωδίας και Μουσικής της Αδελφότητας Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:56

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των Τμημάτων Χορού, Χορωδίας και Μουσικής της Αδελφότητας Πειραιά

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι,

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των Τμημάτων Χορού, Χορωδίας και Μουσικής της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά. Τα δωρεάν μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου της Αδελφότητας στη διεύθυνση Γρηγορίου Λαμπράκη 144 με σκοπό την επαφή με την μουσική, τους χορούς, τα τραγούδια και τη γνώση της πολιτιστικής παράδοσης μας καθώς και άλλων περιοχών της Ελλάδας, συμβάλλοντας παράλληλα στη διαιώνιση της παράδοσης.

Την Κυριακή 11/09/22 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των τμημάτων για τη νέα χρονιά στις 19.00 μμ.

  • Χορευτικά μαθήματα πραγματοποιούνται από τη δασκάλα κ Ελευθερία Μικελάτου κάθε Κυριακή:

-          παιδικό τμήμα (από 5 ετών): 17:30-18:30

-          τμήμα ενηλίκων: 18:30-20:00

Το κάθε τμήμα περιέχει έως 25 άτομα.

  • Μαθήματα κιθάρας από τη δασκάλα κ Ματούλα Φιοράτου μία ώρα τη βδομάδα τις καθημερινές μεταξύ 17:00 έως 21:00 και συμμετέχουν ηλικίες από 7 ετών
  • Μαθήματα μαντολίνου από τη δασκάλα κ Ματούλα Φιοράτου μία ώρα τη βδομάδα τις καθημερινές μεταξύ 17:00 έως 21:00 και συμμετέχουν ηλικίες από 7 ετών

Ατομικά τμήματα ή έως 3 άτομα.

Τα μαθήματα κιθάρας και μαντολίνου πραγματοποιούνται μία ώρα τη βδομάδα κατόπιν συνεννόησης με τη δασκάλα καθημερινά εκτός από τις παραπάνω απογευματινές ώρες και πρωινές και Σαββατοκύριακα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που σας βολεύει.

  • Μαθήματα Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων από τη Μαέστρο κ Χριστίνα Ρόκκου κάθε Σάββατο 11:30- 13:30
  • Μαθήματα ακορντεόν από τη Μαέστρο κ Χριστίνα Ρόκκου μία ώρα τη βδομάδα και συμμετέχουν ηλικίες από 7 ετών κατόπιν συνεννόησης με τη Μαέστρο

Στο μάθημα Χορωδίας διδάσκεται στήριξη της φωνής, διαφραγματική αναπνοή και ασκήσεις μονωδίας. Δεν απαιτείται προηγούμενη χορωδιακή εμπειρία.

Όλα τα τμήματα συμμετέχουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε εκδηλώσεις της Αδελφότητας καθώς και σε διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα που αποτελούνται ως επί το πλείστον από τη δουλειά που έχει γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Τα ομαδικά μαθήματα, πέρα από τις χορευτικές και μουσικές γνώσεις, σας προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο κοινωνικοποίησης. Σας παρέχονται σε άνετες συνθήκες, για να μάθετε αυτό που σας αρέσει ευχάριστα.

Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συλλόγου: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00π.μ. – 2:00μ.μ, Τετάρτη 5:00–9:00μ.μ. στο τηλέφωνο 210-4227418.

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία όλων μας, διαβεβαιώνουμε πως θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν.


Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.


Σας περιμένουμε!

Για το Δ.Σ.

Ο Υπεύθυνος Τμήματος Νεολαίας & Χορευτικού Ευαγγελινός Μιχελής

Η Υπεύθυνη του Μουσικού Τμήματος Διονυσία Βασιλάτου