Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά: "Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τα 6 χρόνια δημιουργικής ενασχόλησης στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 17:12

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά: "Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για τα 6 χρόνια δημιουργικής ενασχόλησης στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά"

 Για τα 6 χρόνια δημιουργικής ενασχόλησης ως Υπεύθυνη Νεολαίας και Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά, για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε μέσα από τις δράσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου μας, για όσα έμαθα και με έκαναν να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τον τόπο μας -που τελικά με κέρδισε κοντά του- , για τις όμορφες συνεργασίες με θεσμούς, συλλογικότητες και προσωπικότητες των νησιών μας, για τους στόχους που βάλαμε και πετύχαμε, για την ανοιχτή αγκαλιά σας γιομάτη αγάπη σε κάθε μας συνάντηση, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και είστε κοντά στην Αδελφότητα σε κάθε κάλεσμά μας, στη νεολαία μας που έδινε πάντα τον παλμό και το άρωμα της νιότης, τους συλλόγους των χωριών και τους φορείς των νησιών μας και του Πειραιά, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την άψογη συνεργασία και στήριξη, τους δασκάλους μας που κράτησαν ζωντανό το κύτταρο του πολιτισμού και της παράδοσής μας παρά τους καιρούς που βιώνουμε, την ειδική γραμματέα της Αδελφότητας Μάχη Αντύπα που με χαμόγελο πάντα προσέφερε βοήθεια, τους συναδέλφους στο Δ.Σ. για τη συνεργασία, την Πρόεδρο της Αδελφότητας -και της καρδιάς μας- Μαριολένη Νεοφύτου που πίστεψε σε εμάς τους νέους, μας έδωσε το βήμα να βγούμε μπροστά και «με λογισμό κι όνειρο» πορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια άοκνα για μια καλύτερη Αδελφότητα και για να κάνει πράξη ό,τι οραματιστήκαμε!

Τα πρόσωπα, ωστόσο, έρχονται και παρέρχονται… με την Αδελφότητα να συνεχίζει το ταξίδι της στο χρόνο, έχοντας παρακαταθήκη το λαμπρό παρελθόν της, το προσωπικό της πολιτιστικό αποτύπωμα.

Το δικό μου ταξίδι ως μέλος της Διοίκησης ολοκληρώθηκε εδώ. Θα συνεχίσω βεβαίως ως μέλος της Αδελφότητας να συμμετέχω στις πλούσιες δράσεις της και να προσφέρω σε ό,τι χρειαστεί.

Εύχομαι από καρδιάς στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στους Υπευθύνους των τμημάτων που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές καλή θητεία με δημιουργικότητα και σύμπνοια για το καλό της Αδελφότητάς μας, του σπιτιού κάθε Κεφαλλονίτη & Ιθακήσιου που είναι μακριά από την μητέρα-πατρίδα.

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

Πρ. Αντιπρόεδρος Αδελφότητας

Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά




00 inkefalonia general ad 300X250