Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Κολωνάκι η νεα παρουσίαση του ημερολογίου ART-EST, 2013 του Κώστα Ευαγγελάτου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 11:32

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Κολωνάκι η νεα παρουσίαση του ημερολογίου ART-EST, 2013 του Κώστα Ευαγγελάτου

Έγιναν με την προσέλευση πολλών φιλοτέχνων στο χώρο τέχνης του art-cafe JKολωνάκι, στην Αθήνα, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης 40 σύγχρονων εικαστικών καλλιτεχνών που διοργάνωσε ART WAY. Τα έργα με ποικιλία θεματογραφίας και τεχνικών αντιπροσωπεύουν τις εικαστικές αναζητήσεις νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών. Παράλληλα έγινε η δεύτερη παρουσίαση στην Αθήνα του συλλεκτικού Ημερολογίου ART-EST, 2013 του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο " ΙΔΕΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ".

Το Ημερολόγιο του καλλιτέχνη κυκλοφορεί για έκτη χρονιά στο Βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου έγινε και η πρώτη παρουσίαση του, και εκδόθηκε με χορηγία και επιμέλεια της Protogon.uk. Με ομιλία του ο γνωστός ιστορικός τέχνης και συγγραφέας Λεόντιος Πετμεζάς, ανέλυσε αισθητικά τα έργα του Ημερολογίου αναφέροντας:

”Eνα σημαντικό εγχειρίδιο τέχνης που σίγουρα κοσμεί τους χώρους στους οποίους το αναρτούν, δίνοντας τη δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό φιλότεχνου κοινού να έρθει σε άμεση επαφή με την απόλυτα υψηλή τέχνη του εμπνευσμένου δημιουργού Κώστα Ευαγγελάτου και να διδαχτεί πολιτιστικά από τις εξαίρετες ερωτικές εκφάνσεις και τις ευφάνταστες συλλήψεις που παραθέτει σ' αυτό ο καλλιτέχνης”. Η έκθεση στο JK, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19,Κολωνάκι, Αθήνα θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2013.

www.rodopicollection.blogspot.com

KE1

 

KE3

KE2

KE4