Σάλος στην Ισπανία με viral βίντεο που δείχνει την εγκατάλειψη ενός σκύλου (Video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 10:37

Σάλος στην Ισπανία με viral βίντεο που δείχνει την εγκατάλειψη ενός σκύλου (Video)

Ο σκύλος είναι το πιο αγαπημένο κατοικίδιο στην Ισπανία με εκατοντάδες φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία και δραστηριοποιούνται στην χώρα.

Γι’ αυτό και προκάλεσε αποτροπιασμό ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει μια γυναίκα να παρκάρει το αυτοκίνητο της στην άκρη ενός δρόμου, να βγάζει από το όχημα δύο κουτάβια και στην συνέχεια αφού βάζει το ένα ξανά μέσα αφήνει το άλλο μόνο του στο πεζοδρόμιο και να φεύγει βιαστικά.

Το βίντεο, που είναι από το Μεξικό, έχει γίνει viral στην Ισπανία και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια από ανθρώπους που εκφράζουν την απέχθεια και τη λύπη τους για τις πράξεις της γυναίκας. Εκατοντάδες άνθρωποι προσπάθησαν να βρουν την γυναίκα και να την οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.

Πολλοί δήλωσαν την απέχθεια τους γι’ αυτό που είδαν στο βίντεο.

Μιλώντας στην εφημερίδα Costa del Sol η Margarita Robles, είπε: «Το βίντεο μου ράγισε την καρδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος είναι τόσο σκληρός ώστε να εγκαταλείψει ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Έχω τρία σκυλιά και τα θεωρώ οικογένειά μου. Θα ήμουν χαμένη χωρίς αυτά γι’ αυτό και η πράξη αυτής της γυναίκας μου φαίνεται αδιανόητη.»

Ένας άλλος κάτοικος της Μάλαγα, ο Joshua Allen δήλωσε: «Ειλικρινά, αν είχα τα χρήματα θα πήγαινα ως το Μεξικό για να σώσω αυτό τον σκύλο. Σπάνια κλαίω, αλλά αυτό το βίντεο με έχει συγκινήσει.»

Ένα άλλο άτομο που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο, δήλωσε: «Θα ήθελα να δω την γυναίκα αυτή να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Ας την εγκαταλείψουμε στη μέση του πουθενά και να δούμε πώς θα αισθανθεί.»

Όπως μετέδωσε το Euro Weekly News, το κουτάβι τελικά βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων που φρόντισε να του βρει ένα ζεστό σπιτικό.

 

skilos

 

lifo.gr